A ja uzywam WinMX... Nie sciaga syfu, nie ma spyware i wszystkie pliki sa dobre. Raz na jakis czas zdaza sie jakis niedokonczony, ale to naprawde bardzo zadzko. Kazaa nigdy nie uzywalam bo to spyware na kolkach, zadnego innego programu nie lubilam bo albo nie mialy tego czego szukam, albo pliki byly skorumpowane, pozarazane wirusami itp. Na WinMX'ie czegos takiego nie ma, i jestem spokojna ze to co sciagam na swoj komputer jest bezpieczne, i nie narobi mi syfu.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
imesh na liscie nie ma dc++ to program z kturego sciaga sie od luzi jest wyszukiwarka plikow a mozna rowniez co udostepnia dany uzykownik program ma rozne huby (czyli servery) wchodzi na takie huby i sciagamy uzywalem tego dosc dlugo a teraz uzywam imesha
Gladiatorpl : jest ten program na liscie jest to direct conect ale nic nie szkodzi moze nie zaowazyles , tez go uzywalem dosyc dlugo teraz ciagne downloadAkceleratorem ze stronek, a tak to iMesch i Kazza