| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
oczy
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2003 09:17   oczy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

problemem jest to ze zauwazylam ze jedno oko mam wieksze od drugiego, ale ja juz to dawno widzialam, ale teraz mi coraz bardziej mi to przeszkadza:( jjedna powieka jest taka duza adrugiej w ogole niewidac pzry otwartych oczach;( chyba cos nietak. ale to raczej genetyczne moja mama tez tak ma:(( ale ja wiem ze nigdy niepojde na operacaje plastyczna. niewiem czy te oczy to xzaleta czy wada. llubie by oryginalna. ale czy az tak? co o tym sadzicie?
faceci wpowiedzcie sie co sadzicie o takich dziewcyznach z jedynm okeim iwekszym:P liczy siekazdy milimetr.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2003 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malutka ale czy to jest bardzo widoczne??? Jeśli Twoja mama też tak ma to niestety musisz się z tym pogodzić. Jak ja bym tak miała i np. ktoś by to zauważył ja obracałabym to zawsze w zart. Trzeba czasami umieć i z siebie pożartować! Jak to będziesz robiła to na 100% nie będzie Ci to przeszkadzać!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 01:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie - nikt nie jest idealnie symetryczny
Co więcej - kiedyś widziałem testy polegające na fotografowaniu twarzy ludzkiej. Pół z fotografii było wyrzucane i "dorabiane" jako odbicie lustrzane drugiej połówki. Czy wiesz, że takie symetryczne twarze wyglądały niezbyt pięknie?

Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 01:26   Re: oczy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała napisał/a:
problemem jest to ze zauwazylam ze jedno oko mam wieksze od drugiego, ale ja juz to dawno widzialam, ale teraz mi coraz bardziej mi to przeszkadza:( jjedna powieka jest taka duza adrugiej w ogole niewidac pzry otwartych oczach;( chyba cos nietak. ale to raczej genetyczne moja mama tez tak ma:(( ale ja wiem ze nigdy niepojde na operacaje plastyczna. niewiem czy te oczy to xzaleta czy wada. llubie by oryginalna. ale czy az tak? co o tym sadzicie?
faceci wpowiedzcie sie co sadzicie o takich dziewcyznach z jedynm okeim iwekszym:P liczy siekazdy milimetr.

Hmm gdyby to było cos poważnego to mama lub tata poszli by z toba do lekarza bo różne przypadki sie zdazaja Wink ale sądze że to jest genetyczne i że to naturalne.

Numer ICQ
..
Gość
PostWysłany: Nie 14 Wrz, 2003 10:25   

nie przejmuj sie !!!! np. jak ktos piernie w towarzystwie np. ja (ale tak nie robie) to sie smieje z innymi kiedys bardzo chciałam nosic okulary i mowiłam mamie zeby poszła ze mna do okulisty mama myslała ze zartuje ze nie widze np. z daleka co leci w telewizorze ale poszliśmy najlpierw jak dokatorka mnie sie pytała co to za literka to nie widziałam a mama myslala ze ja kłamiem bo bardzo chciałam nosic okulary a wiec wykryli u mnie chorobe krotko-wzrocznośc i przez całe zycie musze nosic te nieszczesne okulary eeeeeee.... ;d ale tylko nosze je w domu i do tablicy w szkole
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu