Z tego co wiem, to poprostu musisz się udzielać na forum, pomagać innym, dużo i ciekawie pisać, wtedy będziesz miała szansę na zostanie moderatorem, narazie jeśli napisałaś tylko 10 postów, to masz na to małe szanse.
Koral ma częsciowo racje. Połaź po forum i poszukaj już pisaliśmy o tym dośc dużo. Moderatorem może zostać każdy kto tylko ma na to chote. Tylko oczywiście musi dużo pisać i systematycznie odpowiadać na pytania
p.s zapraszam na forum MODA, URODA, WYGLĄD
p.s (2) W tej chwli ja jestem moderatorem forum moda ale moderatorów może być kilku. Ja jestem za twoim wejściem- razem będzie nam łatwiej odpowiadać na pytani itp. Pozdrawiam!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
.... moderatorów może być kilku. Ja jestem za twoim wejściem- razem będzie nam łatwiej odpowiadać na pytani itp. Pozdrawiam!
I to mi się podoba.
W końcu nie zawsze wszystko się wie i nie zawsze jest czas siedzieć na forum. A moderatorzy wcale nie muszą mieć takiego samego zdania. No i co dwie głowy to jedna
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Weronika Gość
Wysłany: Nie 20 Lip, 2003 16:15
wkońcu została moderatorem ale przykro mi gościowa ze mną
Ja też chcę być Moderatorem ale jak zostaniesz to co ci to da? Moderator to nie najważniejsza pozycja.Jak się ma jedną gwiazdkę i jest się debiutantem,a np. Weronika jest aktywistą to robi to samo nie? Ważne aby być mądrym i pisać sęsowne posty nie jakieś byle jakie, żeby tylko mieć trzy czy więcej gwiazdek ale żeby pomuc innymm. Prawda?
Weronika Gość
Wysłany: Nie 10 Sie, 2003 13:37
Przepraszam Karolinko ale ja uważam że taka osoba co chce być Moderatorem powinna przynajmniej 1 miesiąc być z nami
Weronika byla moderatorem, ale ten przywilej zostal jej zabrany z pewnych powodow. Teraz bedzie musiala sobie ciezko popracowac zeby go odzyskac.
Niestety skonczylo sie rozdawanie moderatorow komu tylko popadnie. Dokonalismy paru zlych wyborow, i niestety wyszly takie sytuacje jakie wyszly... Paru osoba trzeba bylo zabrac.
Lilly jesli bedziesz czesto pisac na forum, twoje posty beda madre, i beda wnosic cos na forum, napewno zostaniesz moderatorem jakiegos dzialu. Ale na to trzeba sobie zapracowac. Nie tylko zdobyc zaufanie uzytkownikow forum, ale tez jego administracji. Nie ma natomiast czego takiego jak minimalny czy maksymalny czas w ktorym dostaniesz moderatora.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Dzięki postowi Nemei coś mi przyszło do głowy. Tych wyborów dokonałam niestety ja. I zastanawiam się czy nie byłoby dobrze żeby ludzie głosowali czy akceptują kadnytata na moderatora. Albo przyznawać tą funkcję po akceptacji Nemei i dega (jeśli się zgodzą). Przyznanie pierwszej osobie, która mnie poprosiła, funkcji moderatora było błędem. Trudno było później odmówić innym. Nie chciałam dzielić ludzi na tych co mogą i nie mogą. To było trochę(?) na zasadzie Chcesz? - To masz! Ci którzy są już moderatorami to zostaną. Nie można już teraz odbierać tego co się dało. Ale następni... Chyba czas na zmiany!
Za chwilę zrobi się więcej moderatorów niż użytkowników
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc