Co myślice o klubie CHOMIKOWICZE?
Będziemy robić zebrania na czatach.Doradzać itd.
Mi sie wydaje,że to dobry pomysł.Jesli chcesz się zapisać do klubu CHOMIKOWICZE napisz to tutaj lub na moje GG:4543260(w pierwszych zdaniach napiszcie CHOMIKOWICZE).
Zaproponujcie gdzie mogły by się odbywać zebrania i co mógł by jeszcze robić klub.
P.S: Ja nie mam nic przeciw a zebrania najlepiej zrobic sobie osobne gg pozbierac wszystkich numery i pogadac w grupce albo forum moge zrobic takie jak ma Narvana. Co wy na to ??
Kamix ty masz zawsze fajne pomysły.Wydaje mi się że zrobienie forum było by bardzo fajne.Ja bym mogła zrobić czat na
www.polchat.pl
Tam byśmy też mogli robić zebrania.
Ciesze się,że się ktoś się tym zainteresował.
To jak ktoś będzie się źle zachowywał to porostu dostanie kicka(wywale go),a jak to nie poskutkuje to go zbanuje(wywale i przez jakiś czas nie bedzie mógł wejść na czat).Przecież z drugiej strony czat nie musi być tajny.
Spoko jakoś sobie poradzimy .
Forum to ja juz zrobilem sobie kiedys moze sie zarejestrujecie i w zwierzatkach bedziemy pisac o chomiczkach chyba ze chcecie osobne forum ale wydaje mi sie ze rozkrecimy jedno na maxa hehe
z czatem tez dobry pomysl
Hr he Kamix.Takie forum to tak samo jak byśmy pisali tutaj.Mi sie wydaje,że lepszym pomysłem jest osobne forum.Ja już jestem zarejestrowana oczywiście jako CHOMICZKAAA.
W klubie sa:
Musze powiedzieć że wyobrażałem sobie troszki inaczej ale ok
tylko jedna korekta a w zasadzie dwie
Cytat:
Zebrania
To dział tylko dla klubowiczów
nie moge zabronic tutaj sotepu innym kazdy bedz mugl tutaj zaglądać bo jeżeli chcielibyśmy zrobić takie cos to tylko moderatorzy by mogli tam włazić a porobiło by sie ich z czasem zadużo
Drugie :
Cytat:
Zapisy do klubu CHOMIKOWICZE
Wejdź jeśli chcesz być w klubie
jest ok ale kazdy kto sie zarejestruje bedzie w klubie chyba tak mi sie wydaje
A po drugie to myślałem że bedzie to forum o Paach, Kotach, gryzoniach piszcie szybko bo nieiwem co mam robic
Jak o chomikacha to o chomikach.Okej z tym pierwszym zarzutem się zgadzam masz rację.Jesli osoba sie rejestruje to niech bedzie w klubie,ale musi mi to zgłosić,bo bede chciała mieć liste klubowiczów,która bedzie regularnie wznawiana.Nie wiem tylko w jaki sposób mają mi te osoby to zgłaszać.
W klubie są:
CHOMICZKAAA
Kamix
Justa z bb
Alice_10
Angelka(nie jestem pewna czy bedzie w klubie)
Akacja12
Okej Kamix,podaj mi adresik(jak będzie skączone)jak najszybciej
DO KLUBOWICZÓW!!!
Prosze Was o podanie(punkty oznaczone gwiazdką obowiązkowe).
Imię*
Nazwisko
Miasto*
GG*(jeśli nie macje proszę o ściągnięcie z
www.gadu-gadu.pl )
Imię chomika
Rasa
Termin wypełnienia ankiety do 17.10.03r.(sobota).Dnia 16.10.03r. (piątek) zostaną wysłane PW w tej sprawie,jeśli nie otrzymam waszych danych.Jeśli nie wypełnicie swojch danych grozi to wyżucenie z klubu.
Dane możecie napisać je tutaj lub jeśli nie chcecie,aby one się tu ukazały
przez PW.