| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Help!
Autor Wiadomość
trzynastolatek
Gość
PostWysłany: Sob 11 Paź, 2003 19:57   Help!

Mam problem podobny do Neo13, tylko, że dziewczyna, w której się zakochałem ma 11 lat! Może uznacie, że to dziwne, ale naprawdę mi się podoba... Jak mam do niej podejść i zagadać? Boję, się, że jest jeszcze "niedojrzała", nie zrozumie mnie i tylko wyśmieje z koleżankami. Proszę, pomóżcie mi!!
Przejdź na dół
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Paź, 2003 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ci się podoba to przecież wiek nie gra roli, a to zreszta tylko 2 lata róznicy. Czasami młodsze dziewczyny są lepsze, spróbuj powinna być zadowolana że chłopak starszy od niej zwrócił na nią uwagę bo to teraz rzadko się zdarza Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 11 Paź, 2003 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

teraz to ci wydaje się duzo ale pomysl ze ona ma 97 lat a ty 99 lat. I co duza rozniaca??? z wiekiem roznica maleje, jak ty miales 2 lata a ona dopiero sie urtodzila to byla duza rozniaca nieprzejmuj si e

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 02:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyna 11 lat i chłopak 13 to fajna para.
Nie przejmuj się niczym. Wbrew Twoim obawom, ta różnica wieku tylko pomoże Waszemu związkowi, a nie przeszkodzi. Zobaczysz.

Więc odważnie - do dzieła - czas na miłość! Smile

trzynastolatek
Gość
PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 15:22   

Dzięki, ale teraz proszę powiedzcie, co mam robić? Jak zacząć??
Powrót do góry
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak samo jak zacząłbyś z rówieśniczką biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 15:42   

Czyli? Proszę o pomoc...
Powrót do góry
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Normalnie stary... niewidze problemu najpierwa mozesz z kumplami nie wiem... np w czasie wolnej godziny moze maja tak jak wy oczywiscie jesli chodzi do twojej szkoly jak nie to na podworku albo dowiec sie czy ma internet jak tak skombinuj jej nr ...pamietak ze dziewczyny lubia byc zdobywane a jeszcze bardziej jesli chlopak sie przy tym nameczy to taka proba dla niego i jesli zda to pochwala i jemu- bo widomo ze jest bystry i wytrwaly- i jej -bo to dowodzi ze jest tego warta
powodzenia

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
trzynastolatek
Gość
PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 18:50   

Ona nie chodzi do tej szkoły co ja. Chodziłem do tej podstawówki co ona, tylko, że raczej ona mnie nie za bardzo trawiła... Wyśmiewała się ze mnie... Dzięki Kornelia za pomoc. Spróbuję!
Powrót do góry
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 13 Paź, 2003 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prosze bardzo. bardzo sie ciesze, ze moglam Ci pomoc bo wlasciwie po to tu jestem

Powrót do góry
aguSia

PostWysłany: Sob 13 Gru, 2003 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wyśmiewając się z ciebie pewnie chciała zwrócić na siebie uwagę... To normalne w tym wieku. Zresztą chyba wiesz, że dziewczyny szybciej dojrzewają emocjonalnie pod tym względem. Nie trać nadzieji tylko... DZIAŁAJ!!

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 13 Gru, 2003 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej! moim zdaniem to zadna różnica wieku...mam taką koleżanke (sasiadke) co ma 11 lat i bardzo dobrze z nią sie rozumiem ... moge z nią pogadać o wszystkim a wiec nie bój sie ze ona może być niedojrzała ... dziewczyny podobno dojrzewają o 3 lata szybciej niż chłopacy...to ona psychicznie jest od Ciebie o rok starsza Wink
Powrót do góry
blondi
Gość
PostWysłany: Sob 17 Sty, 2004 11:29   niemartw się

nie martw się mam podobny problem tylko ,że ja jestem osobą która zakochała się w chłopaku który jest odemnie trzy lata starszy i sądze ,że tamta dziewczyna bądzie szczęśliwa i na pewno nie bedzie się śmiać.

jest tylko warunek nie odrazu tylko powoli!
pozdrawiam kara. Wink
Powrót do góry
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Sty, 2004 23:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe sporostowanie: nei wsyztsklie lubią być zdobywane, ja wole zdobywać biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu