| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Okres - wydzielina.
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 15 Lis, 2003 10:07   Okres - wydzielina. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No bo e.... ja powinnam okres dostać 21 października a jest już 15. Znaczy ja nie wiem bo pierwszy okres miałam 18 sierpnia potem miałam 21 września i od września nie miałam okresu. Dość często zdaje mi się, że dostaje okres bo wydzielina śluzowa która ze mnie "wypływa" znacyz czasem prawie wogóle jej nie ma a czasem tak czuje choćby coś się ze mnie lało, taki uczucie mam czasem w szkole, a wtedy keidy dostaje takiego uczucia musze isć do toalety i skorzystać z niej Embarassed a w szkole nie mam takiej możliwości bo nie wypuszczaja nas na lekcjach do łazienek. Ja nie rozumiem tego głupstwa. Wiem strasznie głupio to napisałam, ale może ktoś zrozumiał i spróbuje mi pomóc. Z góry dzięki.

Numer Gadu-Gadu
2891618
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 15 Lis, 2003 10:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie wydaje ze kazda dziewczyna tak ma. ja nie miałam okresu juz od miesiąca. miałam we wrzesniu a w październiku nie. a to że masz uczucie ze sie z Ciebie leje to normalne.
p.s. fajny masz wpisek pod nickiem Very Happy bardzo mi sie podoba Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 15 Lis, 2003 11:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mniej wiecej wiem o co ci chodzi, też tak miewam. wtedy porpostu wkłądki higieniczne pozwalają zmniejszyć dyskomfort "mokrych majtek:P" A to że miesiączka sie sie spoznia to raczje normalne - bo są to jedne z pierwszych Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Lis, 2003 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest beeeeee Wink kurde na prawde mam uczucie choćby sie ze mnie "lało" Smile to jest głupie kurde, no wkładki higieniczne nosze gdy są w domu, bo gdy ich nie ma to jak je mogę nosić? a nie mam pieniędzy na to zebym sobie je sama kupiła Sad

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Lis, 2003 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może pogadaj z mamą żeby kupowała??? (polecam belle RazzP)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest W ZUPEŁNOŚCI normalne.
Niektórzy mają okres regularny od początku niktórzy nie.
Może to też być powiązane z twoją wagą- jeśli niepotrzebnie się odchudzasz.
Mam takie samo uczucie jak Ty Rolling Eyes i mnie noszenie wkładek nic nie daje. Po prostu nie czuje jak to mam na majtkach, tylko jak to ze mnie wycieka. A wyciekać będzie zawsze, niewa żne czy masz wkładkę czy nie Wink

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no mi też one nic nie dają i tylko czasem wydaje mi sie że mam mokro Wink no i ten tego no to ma taki kolor bialo żółtawy Razz i no ten śmierdzi jak okres takim zapachem krwawym choćby(towarzyszy on miesiączce na przykład przy zmianie podpasek) , noi mi w szkole dzisiaj zaczęło tak śmierdzieć tym na lekcji Embarassed hm.. lekko sie zawstydziłam ale nie powiedziałam że to ode mnei hm... co może byc tego powodem

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nieprzyjemny zapach moze oznaczac ze to jakas choroba, ale nie będe nic pisac, bo nie jestem pewna na 100%.

A co do tego uczucia "wyciekania" też czasem tak mam, choć nie zawsze ... ale to trwa tylko chiwlke, a wkładka eliminuje uczucie mokrych majtek ktore bez wkladki trwaloby dlugooo
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co chyba u każdego tak śmierdzi...Tylko u niektórych mocniej a u niektórych prawie w ogóle...W całej sali było czuc smród czy tylko ty czułaś? Na przyszłosć polecam takie co pochłaniaą nieprzyjemny zapach. Wkładki higieniczne Subtelle są dobre.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 19 Lis, 2003 06:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no dizekuję wam wszystkim za te wasze fachowe wypowiedzi zapraszam innych do konwersacji i postaram się co do waszych zaleceń, tylko dostane keidszonkowe to ide do sklepu po wkładki subtelle Mr. Green wcczoraj dostałam okres i sie już nie martwie, a co do tej choroby to nie wiem może chyba raczej nie. I jeszcze chciałabym coś napisac do jednego z pierwszych postów, ja się nie odchudzam i jak na razie nie mam zamiaru Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu