| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
145&170cm
Autor Wiadomość
gala
Gość
PostWysłany: Sob 13 Gru, 2003 15:20   145&170cm

ja mam 170 a on 145 caly czas dzwoni i smsuje. On mysli ze ja chce z nim chodzić aj wcale nie chc mi podoba się taki chłopak słoniu. CO MAM ZROBIĆ? POMOCY!!!! Question Exclamation
Przejdź na dół
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 13 Gru, 2003 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż...powiedz mu że nic do niego nie czujesz...ja miałam podobną sytuację...i powiedziałam...i pewnie mu przykro było ale tylko jeden raz a jak będziesz ukrywać to on będzie ciągle pisać...a jak bedziesz z innymi chłopcami to mu będziesz serce ranić kilkakrotnie...spróbuj
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 13 Gru, 2003 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja popieram poprzednią wypowiedź. Najlepiej wyślij sms-a bo nieraz trudno coś takiego powedzieć w twarz...Ale co tu ma wzrost do sprawy? Co z tego,ze on ma 145 a ty 170? Confused Czyli nie podoba Ci się bo jest...mały?

Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2003 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeżeli chodzi ci tylko o wzrost, a tak ogólnie to ci sie bardzo podoba, to chyba jednak powinnas dac mu szanse. A jesli ci sie nie podoba, to nie rób mu nadziei, bo pomysl jak go ranisz. Żadna z nas nie chciałaby byc prezciez oszukiwana Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 03 Sty, 2004 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam odwrotnie... od poltorej roku na zaboj
bujam sie w koledze z klasy ktory jest nizszy ode mnie o 20 cm.....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 16:50   Popieram Tisianę Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale musisz powiedzieć mu to w łagodny sposób

rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Sty, 2004 23:01   rodzynka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli kompletnie nic do niego nie czujesz spróbuj mu to jakoś delikatnie powiedzieć...żeby się chłopak nie załamał
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
gosia
Gość
PostWysłany: Wto 06 Sty, 2004 08:56   

dzieki wam juz z nim zerwalam teraz jestesmy przyjaciolmi . DZIEKI WAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu