nazywam sie monika i mam 12 lat .zakochałam się w takim jednym super chłopaku ale niestety on zakochał sie w mojej najleprzej przyjaciułce i ją podrywa co mam zrobić czy mam z nią otym pogadać czy niewiem [/b]
Moim zdaniem rozmowa z ta dziewczyna to niejest dobry pomysl. Powinnas poznac tego chlopaka blizej.. no chodzi mi o to ze rozmawiac z nim czesto, zwierzac mu sie itp... a jak juz bedziesz miala przeczucie ze jestescie przyjaciolmi powiedz mu co czujesz ;] Pozdro
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 20 Sty, 2004 22:05
Moim zdaniem powinnaś spytać się koleżanki, czy on Ci się podoba. Spróbujcie sie z nim zaprzyjaźnić jako kumple.Moze okaze sie,ze się pomyliłaś i to nie było to? Moze okaże sie,ze to chłopak się pomylił? Wg. mnie pierwszym krokiem jaki powinnyscie podjać, to sie z nim bliżej zapoznać.
A moze sprawia tylko takie pozory żebyś zauważyło no i zaczęła działać. Ale skoro nie znasz go jeszcze za dobrze to spróbuj poznać, jednak jeżeli Twoje obawy się sprawdzą a chłopak również będzie się podobać Twojej przyjaciółce to ja bym dalej o niego nie walczyła.
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D