| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
czy to prawda
Autor Wiadomość
monia771

PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 12:31   czy to prawda Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co mam zrobić to głupie ale to prawda moja przyjaciułka ma chłopaka o 5 lat odniej starszy i podobniez on przespał sie ze swoją byłą dziewczyną a ona otym niewie i niemiem czy jej to powiedzieć bo jakbym jej to powiedziała to by sie załamała Crying or Very sad a jak bym jej nie powiedziała to ona cały czas domnie muwiła jaki on to jest wspaniały i wtedy mam ochote jej to powiedziec ale wtedy to ona mogła by nieuwiezyć i sie namie obraziś co mam zrobic Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question oświetlcie mnie Idea
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 13:52   koleżanka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm...po pierwsze:
Jesli on spał z byłą dziewczyną wcale nie oznacza to że jest jakiś draniem lub coś w tym stylu (chodziaż może tak oznaczać). Może był już długo z tą dziewczyną i był przekonany że to ta jednyna i ja kochał, ale wiadomo że miłośc płata nam figle zwłaszcza w młodym wieku miłości mogą być tylko zuroczeniem. Mże ta dziewczyna okazała się jednak być fałszywa...i wystawiła go do wiatru?? Wiele młodych osób ma dużo chłopaków i dziewczyn w młodości. Chodziaż z drugiej strony może być tak że on sobie tak zalicza wszystie panienki i go to bawi...nie wiem bo go nie znam, nie opisałaś dokładnie jaki ma hcarakter, ale milośc jest ślepa i jeśli powiesz kolezance że on spał z poprzednia dziewczyną może ci ni uwirzyć i się tylko na niego obrazić bo z twojego postu wynika że pozanim świata nie widzi. Porozmawiaj raczej z nim. Jeśli jest jej wart zrozumie cię i wysłucha. Namnów go do tego żeby sam powiedział to swojej obecnej dziewczynie. Jeśli są razem i nadal chca by powinna o tym wiedziec jak najszybciej..i najlepiej od niego a nie od kogoś innego. Jesli porozmawia z nią szczeze to powinna mu wybaczyc...wiadomo że mół się w zyciu pomylic co do poprzedniej dziewczyny. To sprawa pomiędzy nimi i się nie wtrącaj jesli nie zgodzi się jej o tym powiedziec...może jeszcze nie jest gotowy?

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pamiętaj: nie wierz plotkom. Bo może to być akurat jedna z tych głupich plotek. Najpierw upewnij się,czy to prawda. Porozmawiaj z tym, kto Ci o tym powiedział. Zapytaj się z kąd o tym wie itp. Jeśli juz będziesz miała większa pewnosć, pójdź do chłopaka i szczerze z nim porozmawiaj. Niech wie,ze to ,że zrobił to z tamta, nie znaczy,ze z Twoja przyjaciółka też może. Wiesz w końcu, co się moze stać...Taki "dowód miłosci" to nie dobry pomysł.A jesli Twoja koleżanka na prawdę go kocha, może uledz.... Chociaż nie zawsze tak sie dzieje ale też jest taka możliwosć. A koleżance wytłumacz: To było KIEDYŚ, to przeszłosć. Ona była wtedy jego dziewczyną. Przecież Cie nie zdradził. Widocznie uznał,ze to jest ta NA CAŁE ŻYCIE i pomylił się.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
POMOCNA DŁOŃ
Gość
PostWysłany: Sob 31 Sty, 2004 23:59   

NO,CÓŻ.JEŚLI TEN CHŁOPAK KOCHA TWOJĄ PRZYJACIÓŁKĘ(CZEGO NIE MOŻESZ BYĆ PEWNA)I ONA O TYM WIE,MYŚLĘ,ŻE WSZYSTKO U NICH OK.A ŻE ON WCZEŚNIEJ SPAŁ Z INNĄ?CZY MOŻESZ BYĆ TEGO PEWNA?NAWET JEŚLI,TO NIE ZNACZY,ŻE JEST DRANIEM-MOŻE SIĘ KOCHALI,ITP?
W KAŻDYM RAZIE,POWINNAŚ POWIEDZIEĆ O TYM PRZYJACIÓŁCE-JEŚLI ONA UFA CI I JEST PRAWDZIWĄ PRZYJACIÓŁKĄ,NIE POWINNA PRZESTAĆ CIĘ LUBIĆ!!!!!!!!TRZYMAJ SIĘ Smile
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu