co mam zrobić to głupie ale to prawda moja przyjaciułka ma chłopaka o 5 lat odniej starszy i podobniez on przespał sie ze swoją byłą dziewczyną a ona otym niewie i niemiem czy jej to powiedzieć bo jakbym jej to powiedziała to by sie załamała a jak bym jej nie powiedziała to ona cały czas domnie muwiła jaki on to jest wspaniały i wtedy mam ochote jej to powiedziec ale wtedy to ona mogła by nieuwiezyć i sie namie obraziś co mam zrobic oświetlcie mnie
Hmmm...po pierwsze:
Jesli on spał z byłą dziewczyną wcale nie oznacza to że jest jakiś draniem lub coś w tym stylu (chodziaż może tak oznaczać). Może był już długo z tą dziewczyną i był przekonany że to ta jednyna i ja kochał, ale wiadomo że miłośc płata nam figle zwłaszcza w młodym wieku miłości mogą być tylko zuroczeniem. Mże ta dziewczyna okazała się jednak być fałszywa...i wystawiła go do wiatru?? Wiele młodych osób ma dużo chłopaków i dziewczyn w młodości. Chodziaż z drugiej strony może być tak że on sobie tak zalicza wszystie panienki i go to bawi...nie wiem bo go nie znam, nie opisałaś dokładnie jaki ma hcarakter, ale milośc jest ślepa i jeśli powiesz kolezance że on spał z poprzednia dziewczyną może ci ni uwirzyć i się tylko na niego obrazić bo z twojego postu wynika że pozanim świata nie widzi. Porozmawiaj raczej z nim. Jeśli jest jej wart zrozumie cię i wysłucha. Namnów go do tego żeby sam powiedział to swojej obecnej dziewczynie. Jeśli są razem i nadal chca by powinna o tym wiedziec jak najszybciej..i najlepiej od niego a nie od kogoś innego. Jesli porozmawia z nią szczeze to powinna mu wybaczyc...wiadomo że mół się w zyciu pomylic co do poprzedniej dziewczyny. To sprawa pomiędzy nimi i się nie wtrącaj jesli nie zgodzi się jej o tym powiedziec...może jeszcze nie jest gotowy?
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 27 Sty, 2004 18:44
Pamiętaj: nie wierz plotkom. Bo może to być akurat jedna z tych głupich plotek. Najpierw upewnij się,czy to prawda. Porozmawiaj z tym, kto Ci o tym powiedział. Zapytaj się z kąd o tym wie itp. Jeśli juz będziesz miała większa pewnosć, pójdź do chłopaka i szczerze z nim porozmawiaj. Niech wie,ze to ,że zrobił to z tamta, nie znaczy,ze z Twoja przyjaciółka też może. Wiesz w końcu, co się moze stać...Taki "dowód miłosci" to nie dobry pomysł.A jesli Twoja koleżanka na prawdę go kocha, może uledz.... Chociaż nie zawsze tak sie dzieje ale też jest taka możliwosć. A koleżance wytłumacz: To było KIEDYŚ, to przeszłosć. Ona była wtedy jego dziewczyną. Przecież Cie nie zdradził. Widocznie uznał,ze to jest ta NA CAŁE ŻYCIE i pomylił się.
NO,CÓŻ.JEŚLI TEN CHŁOPAK KOCHA TWOJĄ PRZYJACIÓŁKĘ(CZEGO NIE MOŻESZ BYĆ PEWNA)I ONA O TYM WIE,MYŚLĘ,ŻE WSZYSTKO U NICH OK.A ŻE ON WCZEŚNIEJ SPAŁ Z INNĄ?CZY MOŻESZ BYĆ TEGO PEWNA?NAWET JEŚLI,TO NIE ZNACZY,ŻE JEST DRANIEM-MOŻE SIĘ KOCHALI,ITP?
W KAŻDYM RAZIE,POWINNAŚ POWIEDZIEĆ O TYM PRZYJACIÓŁCE-JEŚLI ONA UFA CI I JEST PRAWDZIWĄ PRZYJACIÓŁKĄ,NIE POWINNA PRZESTAĆ CIĘ LUBIĆ!!!!!!!!TRZYMAJ SIĘ