Mam problem podobny do Neo13, tylko, że dziewczyna, w której się zakochałem ma 11 lat! Może uznacie, że to dziwne, ale naprawdę mi się podoba... Jak mam do niej podejść i zagadać? Boję, się, że jest jeszcze "niedojrzała", nie zrozumie mnie i tylko wyśmieje z koleżankami. Proszę, pomóżcie mi!!
Jeżeli ci się podoba to przecież wiek nie gra roli, a to zreszta tylko 2 lata róznicy. Czasami młodsze dziewczyny są lepsze, spróbuj powinna być zadowolana że chłopak starszy od niej zwrócił na nią uwagę bo to teraz rzadko się zdarza
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 11 Paź, 2003 21:41
teraz to ci wydaje się duzo ale pomysl ze ona ma 97 lat a ty 99 lat. I co duza rozniaca??? z wiekiem roznica maleje, jak ty miales 2 lata a ona dopiero sie urtodzila to byla duza rozniaca nieprzejmuj si e
Dziewczyna 11 lat i chłopak 13 to fajna para.
Nie przejmuj się niczym. Wbrew Twoim obawom, ta różnica wieku tylko pomoże Waszemu związkowi, a nie przeszkodzi. Zobaczysz.
Normalnie stary... niewidze problemu najpierwa mozesz z kumplami nie wiem... np w czasie wolnej godziny moze maja tak jak wy oczywiscie jesli chodzi do twojej szkoly jak nie to na podworku albo dowiec sie czy ma internet jak tak skombinuj jej nr ...pamietak ze dziewczyny lubia byc zdobywane a jeszcze bardziej jesli chlopak sie przy tym nameczy to taka proba dla niego i jesli zda to pochwala i jemu- bo widomo ze jest bystry i wytrwaly- i jej -bo to dowodzi ze jest tego warta
powodzenia
Ona nie chodzi do tej szkoły co ja. Chodziłem do tej podstawówki co ona, tylko, że raczej ona mnie nie za bardzo trawiła... Wyśmiewała się ze mnie... Dzięki Kornelia za pomoc. Spróbuję!
Wyśmiewając się z ciebie pewnie chciała zwrócić na siebie uwagę... To normalne w tym wieku. Zresztą chyba wiesz, że dziewczyny szybciej dojrzewają emocjonalnie pod tym względem. Nie trać nadzieji tylko... DZIAŁAJ!!
hej! moim zdaniem to zadna różnica wieku...mam taką koleżanke (sasiadke) co ma 11 lat i bardzo dobrze z nią sie rozumiem ... moge z nią pogadać o wszystkim a wiec nie bój sie ze ona może być niedojrzała ... dziewczyny podobno dojrzewają o 3 lata szybciej niż chłopacy...to ona psychicznie jest od Ciebie o rok starsza
blondi Gość
Wysłany: Sob 17 Sty, 2004 11:29 niemartw się
nie martw się mam podobny problem tylko ,że ja jestem osobą która zakochała się w chłopaku który jest odemnie trzy lata starszy i sądze ,że tamta dziewczyna bądzie szczęśliwa i na pewno nie bedzie się śmiać.
jest tylko warunek nie odrazu tylko powoli!
pozdrawiam kara.