Hej wszystkim!!
Wiem, ze podobny temat jest juz na forum o wszystkim jednak ten neco bedzie sie roznil (poza tym uwazam, ze tu bardziej pasuje)
otorz ciekawi mnie w jakich wlaentynkach preferujecie.
Juz mowie jasniej. Czy najczescie wysylacie na walentynki poprotu jakas fajna kartke czy tez cos bardziej orginalnego??
chcialabym pozanac wasze najorginalniejsze pomysly bo to dzieki nim czesto lepiej poznaje sie ludzi
Ja w zeszlym roku dlalam swojemu uwczesnemu chlopakowi taki breloczek-rameczke malenka gdzie mogl wsadzic moje zdjecie, i wsadzil...
uu bryloczek..
ja nie wiem czy w ogóle mam coś kupywać czy nie bo jestem w taiej sytuacji ze spotykam sie z chlopakiem ale no nie wiem ehh.. na pewno kartke mu wysle :] ale czy cos jeszcze ? no kompletnie nie wiem! moze wy macie jakiejs pomuysly?
Zalezy jeszcze dla kogo ma być ten prezent. Jeśli z tym chłopakiem nie znamy sie zbyt długo i dopiero "zaczynamy" to zazwyczaj jest to kartka, ale jesli jestesmy ze soba juz dłuzej to staram sie byc oryginalniejsza Ostatnio była to figurka porcelanowa (jaka dokłanie pozostawie tajemnica:P) i pisało kocham cie, a innym razem była to taka fajna czerwona poduszeczka w kształcie serca z napisem przytul mnie
Ja w tamtym roku dałam mojemu "menowi" takie serduszko z rączkami i kateczke przyczepioną: "Jeśli Ci mnie brakuje przytul się do serduszka!"
Czy jakos tak!A ja dostałam łańcuszek z serduszkiem srebrnym
a ja mam jeszcze inszego rodzaju pytanko....no bo ja kupie i wyśle kartke dla swojego boya tylko problem w tym że nie wiem jakie napisac życzonka...ZNACIE JAKIEŚ STRONKI Z MIŁOSNYMI WIERSZYKAMI NA WALENTYNKI?
I pliss nie mówcie zebym sobie w wyszukiwarce poszukała...
tu jest tego w trzy i troche
a ja sama juz nie wiem czy mam cos kupywac czy nie..w sumie to my sie tylko spotykamy... i tyle ! pomocy! mam cos kupic? jak tak to co?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 05 Lut, 2004 14:58
My 12 lutego mamy dyskę Walnientynkową. Tam on mnie hyba zaprosi, (bo paru chłopaków pozapraszało dziewczyny nawet ja z nimi nie chodzą a ja z nim chodze ). i to by samo mi juz wystarczyło ja mu kupie chyab tylko kartke ale za to taką super
??? - Może wyślij walentynke Twojemu najlepszemu przyjacielowi =)
Ja ostatnio z Narvaną kupiłam taką podusie mojemu chłopakowi, nie jest ona duża. Taka czerwona, na niej rysunek i pisze: Kocham CIę do bólu =P
Jeszcze z tyłu niej napisze jakąś dedykacje....będzie miał się do czego w nocy przytulać Nio i jeszcze ja kupuje mu płyte Grammatika którą od dawna bardzo chce nio i wreszcie dostanie
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 07 Lut, 2004 11:07
no ja też nie mam komu wysłac a takiego jakiegoś dobergo kolegi któremu mogłabym wysłac z czystej sympatii tez nie mam, od razu by se coś pomyslał, nadal jakies kurde dziecko a ma 14 lat. Noi dlatego nie za badzo lubie walentynki, zawsze sama
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..