| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Strzala amorka??
Autor Wiadomość
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 01 Lut, 2004 22:04   Strzala amorka?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim!!
Wiem, ze podobny temat jest juz na forum o wszystkim jednak ten neco bedzie sie roznil (poza tym uwazam, ze tu bardziej pasuje)
otorz ciekawi mnie w jakich wlaentynkach preferujecie.
Juz mowie jasniej. Czy najczescie wysylacie na walentynki poprotu jakas fajna kartke czy tez cos bardziej orginalnego??
chcialabym pozanac wasze najorginalniejsze pomysly bo to dzieki nim czesto lepiej poznaje sie ludzi Very Happy Wink
Ja w zeszlym roku dlalam swojemu uwczesnemu chlopakowi taki breloczek-rameczke malenka gdzie mogl wsadzic moje zdjecie, i wsadzil... Wink

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 12:50   . Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uu bryloczek..
ja nie wiem czy w ogóle mam coś kupywać czy nie bo jestem w taiej sytuacji ze spotykam sie z chlopakiem ale no nie wiem ehh.. na pewno kartke mu wysle :] ale czy cos jeszcze ? no kompletnie nie wiem! moze wy macie jakiejs pomuysly?

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 13:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja dziewczyna mieszka daleko odemnie i wysłałwm jej emeilem
kartke z takim misiem który chodzi rozdaje całuski i mówi kocham cię Very Happy

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wlasnie... czy ktos zna jakies fajne stronki z kartkami ??

Powrót do góry
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zalezy jeszcze dla kogo ma być ten prezent. Jeśli z tym chłopakiem nie znamy sie zbyt długo i dopiero "zaczynamy" to zazwyczaj jest to kartka, ale jesli jestesmy ze soba juz dłuzej to staram sie byc oryginalniejsza Smile Ostatnio była to figurka porcelanowa (jaka dokłanie pozostawie tajemnica:P) i pisało kocham cie, a innym razem była to taka fajna czerwona poduszeczka w kształcie serca z napisem przytul mnie Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2049084
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 03 Lut, 2004 19:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w tamtym roku dałam mojemu "menowi" takie serduszko z rączkami i kateczke przyczepioną: "Jeśli Ci mnie brakuje przytul się do serduszka!"
Czy jakos tak!A ja dostałam łańcuszek z serduszkiem srebrnym Love

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 03 Lut, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam jeszcze inszego rodzaju pytanko....no bo ja kupie i wyśle kartke dla swojego boya Smile tylko problem w tym że nie wiem jakie napisac życzonka...ZNACIE JAKIEŚ STRONKI Z MIŁOSNYMI WIERSZYKAMI NA WALENTYNKI?
I pliss nie mówcie zebym sobie w wyszukiwarce poszukała...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 04 Lut, 2004 09:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://www.milosc.digimer.pl/

tu jest tego w trzy i troche Razz
a ja sama juz nie wiem czy mam cos kupywac czy nie..w sumie to my sie tylko spotykamy... i tyle ! pomocy! mam cos kupic? jak tak to co?

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 04 Lut, 2004 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

narvana, jak byś miała coś już kupić mu, to najpierw powiedz mi czy to jset twój chłopak ile go znamsz a jak tak to ile z nim chodzisz...

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 05 Lut, 2004 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My 12 lutego mamy dyskę Walnientynkową. Tam on mnie hyba zaprosi, (bo paru chłopaków pozapraszało dziewczyny nawet ja z nimi nie chodzą a ja z nim chodze Wink ). i to by samo mi juz wystarczyło ja mu kupie chyab tylko kartke ale za to taką super Wink

???

PostWysłany: Pią 06 Lut, 2004 11:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja nie mam chłopaka Crying or Very sad i nie mam komu wysłać
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 07 Lut, 2004 08:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

??? - Może wyślij walentynke Twojemu najlepszemu przyjacielowi =)
Ja ostatnio z Narvaną kupiłam taką podusie mojemu chłopakowi, nie jest ona duża. Taka czerwona, na niej rysunek i pisze: Kocham CIę do bólu =P
Jeszcze z tyłu niej napisze jakąś dedykacje....będzie miał się do czego w nocy przytulać Razz Nio i jeszcze ja kupuje mu płyte Grammatika którą od dawna bardzo chce nio i wreszcie dostanie Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 07 Lut, 2004 11:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja też nie mam komu wysłac Sad a takiego jakiegoś dobergo kolegi któremu mogłabym wysłac z czystej sympatii tez nie mam, od razu by se coś pomyslał, nadal jakies kurde dziecko a ma 14 lat. Noi dlatego nie za badzo lubie walentynki, zawsze sama Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu