ToJa mozesz usunąc mój profil? nie mam czasu zaglądac na forum , nauka itd... z reszta i tak sie nie ucze tylko usiłuje. po prostu nie mam czxasu zagladac na forum i tyle a pozatym i tak chyba nic do niego nie wniosłam
CO?!?!?!NARVANA!!!!!!!!!!!!ZWARIOWAŁAŚ???????NIE!!!!!!!TOJA!!!!!!!NIE USUWAJ JEJ!!!!!!I co Ty za bzdury wygadujesz,że się nie przysłużyłaś>????????!!!!!!!Oczywiścire,że się przysłużyłaś!!!!Każdy z "porządnych" forumowiczów w jakimś stopniu pomógł w problemach innych!!!!!Nie odchodź!!!!!Ja nie mogę nic pisać prawie i w ogóle siedziec "na kompie",bo moja siostra ma sesję egzaminacyjną i cały czas musi się uczyć,a ja przez cały dzien się włucze po domu i nawet do naszego pokoju nie mogę wejść!!!!!A jednak się nie poddaję!!!!!!!
nie kasujcie jej profilu mzoe teraz nie masz czasu ale zostaw profil kiedys wrocisz mnie nei bylo tu ze 2 miesiace ale wrocilem i to nie prawda ze sie nie zasluzylas wniosłas na forum bardzo duzo
narvana nie waż sie odchodzić prowadziłam z tobą długie konwersacje na różnorakie tematy i dużo wniosłaś w życie moje i na pewno innych użytkowników 3maj sie cieplutko
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Narvana przecież jeśli nie masz czasu czy ochoty tu zaglądać to nie musisz. To ma spawiać Ci przyjemność, dać chwilkę relaksu. To nie obowiązek tu bywać do końca życia Czemu mam kasować Twój profil? Byłaś tu, pisałaś, rozmawiałś z ludźmi... Chyba, że masz jakieś powody żeby nie został tu po Tobie ślad
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc