dwa dni temu pokłuciłam sie z moją przyjaciułką karoliną ktura niestety niechce się zemną pogodzić a dzisiaj z moją najlepszą przyjaciułka jagodą z kturą jeszcze nigdy sie nie pokłuciłm dziś mi powiedziała ze ja niepotrafie być przyjaciułką czy ja naptrawdze jestem taka beznadziejna czy to tylko zbiego okoliczności niemam sie komu wyzalic niemam z kim pogadać i niemam co robić a jedyne co robie to siedze na kompie i zanudzam was moimi postam,i ale ja naprawde niemiem co zrobić jagoda cały czas spędza z swoją kolezanką z klasy magdą a pomnie nieprzychodzi i się nieodzywa na gg obydwie mnie zablokowały a morze ktoś z was chce zemym mu sie wypłakała jak tak do napiszcie e-maila monia771@o2.pl
Spytaj koleżanki czemu nie chcą Ci wybaczyć...przeproś je jeszcze raz...a jeżelinie przyjmą no to nei są dobrymi qmpelami bo ludzie powinni sobie wybaczać...a ty jeżeli ci się nudzi gadaj z innymi dziewczynami...one nie są jedyne...bęzie dobrze..a jak chcesz to pisz na gg... 1104532...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 05 Lut, 2004 09:37
na sam początek spróbujz nimi porozmawiać od serca, ale nie z obydwoma naraz tylko np przyjdź do jednej po skzole pod drzwi zapukaj i porozmawia z nią co w twoim zachowaniu ja urazioło, wytłumaczcie sobie wszystko przeproś ją a potem idź do nastepnej,jeżel żadna z nich nie będzie ci nic chciała powiedziec to musisz to zrozuumieć, bedzie to znaczyć że bardzo je uraziłaś i nie chcą z toba rozmawiac lub że po prostu są niedojrzałe sychicznie jak mój kolega która na mnie nakrzyczał kiedy miło dizekowalam swojemu koledze..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 05 Lut, 2004 14:50
Nie napisałaś nam,co je dokładnie uraziło. Jeśli powiedziała ot tak sobie "nie nadajesz sie na przyjaciółkę" to lepiej znajdź sobie nową przyjaciółkę i na przyszłosć: nie obsypuj tym mianem każdej napotkanej dziewczyny. Widocznie Twoja "przyjaciółka" była fałszywa. Jeśli chcesz pogadać: 3777058
ja własnie też tak miałam pokłuciłam się z przyjaciółka i cała klsa obruciła się przeciw mie już tak bedzie chyba tylko się zmieni jak klasa inna bedzie całkiem nowa . a więc powodzenia w życi samotników wiem że to nie jest pocieszenie tylko dołowanie człowieka ale wg tka jes właśnie prawd