GRALISCIE W GRE ICY TOWER? to fajna gierka zrecznosciowa mozna ja sciaganc z internetu (bardzo malo zajmuje) jezeli graliscie to pozamieszczajcie tu swoje najlepsze wyniki jezeli znacie jakies inne male fajne gierki to podajcie nazwy.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 24 Lut, 2004 22:43
Ja grałam i miałam kiedyś na kompie, ale znudziła mi się... jest popstu mało urozmaicona non stop wstakiwania w górę
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 11 Kwi, 2004 18:49
Ściągnęłam ostatnio npwą wersję i znowu zaczęłam grać, nie różni się niczym od poprzedniej tylko, że można zmieniać postacie jeśli się je ściagnie np. Mario, Samuraj Jack, Pingwin
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 18:10
Ja mam tę grę na płycie, ale dawno nie grałam. Jeśli chodzi o kody to wątpię, żeby takie były, ale jak przyciśnie się "Tab" to wtedy zwiększa się szybkość chodzenie itp.
Mój rekord jeśli chodzi o wysokość to 300 coś
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 22:40 Re: A ja miałem 472 piętro :P
Stokrotka napisał/a:
Donieq napisał/a:
Ale co to jest 472 Tym razem jak czytałem kiedyś KomputerŚwiat najlepsze wyniki osiągają do 1200+..... Zero porównania
O to nieźle Ci idzie.. moje rekordy to 260 pare xD to już wogle porówniania nie ma
Pees. Yyyy... *wali głową o klawiature* znowu PoKeMoN w podpisie... proszę zmieć to jeśli możesz..........
Ta i mówi to ktoś kto ma Hamtaro w avie
Jak chce to ma, mi to jakoś nie przeszkadza (z wyjątkiem tego że głupio się czyta ale to jego problem). Ale moda głupia...tak samo jak ze specjalnym robieniem "błęduf" pfu jak to wygląda...