| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Opuscił mnie bez słowa pozegnania ....
Autor Wiadomość
Arielka
Gość
PostWysłany: Pon 16 Lut, 2004 16:18   Opuscił mnie bez słowa pozegnania ....

Mam 17 lat ... miesiac temu zerwał ze mna mój chłopak 5 lat starszy odemnie ... kocham go nadal ... tesknie...mysle o nim prawie 24 godziny na dobe... nie wiem co mam zrobic... a było tak pieknie czar prysł... Crying or Very sad Crying or Very sad chodzilismy ze soba 2 lata ... nie wiem co powinnam zrobic .... pomózcie ... nie chce zyc bez niego ... kilka razy chciałm sie nawet.................
Przejdź na dół
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 16 Lut, 2004 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Samobojstwo to tchorzostwo. Masz teraz dwie drogi wyjscia. Pierwsza: Zadreczac sie miesiacami, szukajac winnych. Druda: zapisz sie na przyspieszony kurs zaloby i zatrzasnij za soba drzwi przeszlosci z wielkim hukiem. Przeszly czyli dokonany. W pierwszej chwili mozesz nie wierzyc w to ze Twoja milosc sie skonczyla. POchlonieta wspomnieniami zaczynasz zyc przeszloscia. To strata czasu: co bylo nie wroci. Trzeba zdac sobie z tego sprawe. Kochac to czasownik dokonanny w czasie przeszlym. Im szybciej przestaniesz sie ludzic, tym szybciej wrocisz do rzeczywistosc.
Skpal Twoje serce?? Fakt, ale nawet jesli bardzop boli, nie mwo o nim zle. Wieszajac na nim psy tylko pokazujeszjak bardzo jestes zawiedziona. Zerwal z toba?? To nie tragedia. Cos w stulu zlamanego paznokcia-maly dyskomfort. Zapomnij. Wiem , ze to nie proste, sama to przechodzialam ale nie warto sie przejmowac. Spojrz na to inaczej. Teraz masz mnustwo czasu dla przyjaciolek i strych znajomych. Mozesz znow po domu nosic porozcigany dres nie bojac sie ze on zaraz tu wpadnie. Mozesz znow miec wszytko to co mu sie nie podobalo. Np. jesli lubisz dlugie spodniece a on wolal miniowy to teraz nie mowisz sie tym przejmowac. Mozesz znow robic mowic i ubierac dokladnie to na co ty masz ochote.
Powodzenia
I jesli potrzebujesz sie wyzalic my zawsze cie wysluchamy a wlasciwie przeczytam twoj post. Pisz bez namyslu to co chcesz. Pmietaj o tym, ze zawsze masz nas , ktorzy cie wysluchamy, doradzimy i pocieszymy.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 17 Lut, 2004 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety co się stało,to się nie odstanie. Chłopak zerwał z Tobą bez powodu? Widocznie nie był Ciebie wart. Ciesz się życiem-nie możesz cały czas być w żałobie. Może to nie był on? Jeszcze zdażysz się przekonać. A samobójstwo to rzeczywiście tchórzostwo. Życia się boisz? Co Ci to da? Jesteś jeszcze młoda,bedziesz mieć prawdopodobnie nie jednego chłopaka i co? Teraz się zabijesz? Nie myślałaś o przyszłości? Że możesz miec kiedyś wspaniałego męża,dzieci?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 17 Lut, 2004 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie warto się zaibjac dla chłopaka, bo jeżeli on Cię rzucił to nie byl po prostu Ciebie warty tak jak już poweidziiały dziewczyny, Już wiele razy pisałam że Samobójstwo To Tylko Ucieczka Od Życia, w dodatku za każdym razem w złą stronę. Nie można sie spodziewać od chłopaka, jeszcze młodego, ze zostaie przy swojej dziewczynie do końca życia, a ty ejstes jeszcze młoda i zamiast zamartwiać się ciesz się życiem...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu