| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
cellulit- jakie ćwiczenia?
Autor Wiadomość
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Lut, 2004 21:19   cellulit- jakie ćwiczenia? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ratunku! mam cellulit! jakie ćwiczenia mam wykonywac zeby sie go pozbyc? blagam pomozcie!! Crying or Very sad
aha, mam go na udach i posladkach
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Lut, 2004 13:50   cellulit Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Proponuje Ci abyć kupiła sobie taki drewniany ręczny sprzęt do masowania. Jest nie drogi, posiada taka rączke za która trzymasz a po bokach sa takie jakby zaokrąglone kolce. Masuj sie tym codziennie wieczorem i używaj równiez kremów i żetlów antycellutisowych. W sklepach można nabyć również sspecjalne gąbki z wypustaki które pomagaja na cellutit i myj się nią zamiast zwykłą gabką. Ćwiczeń żadnych nie znam,ale powyższe sposoby napewno pomagaja. Moja mam ma lekki cellulit je stosuje Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do cellulitu to nie chodzi tu o uprawianie sportów męczących. Sporty takie jak tenis czy koszykówka zbyt gwałtownie rozwijają mięśnie nóg a wtedy zdeformowana tkanka tłuszczowa przesuwając się bliżej powierzchni skóry jest bardziej widoczna.
Warto codziennie marszowym krokiem przespacerować się pół godziny, jeździć na rowerze i pływać. Taki rodzaj aktywności przyspiesza krążenie, co pomaga w oczyszczaniu komórek z nagromadzonych toksyn. Należy też ćwiczyć w domu. Na początek przynajmniej pięć razy w tygodniu po 15 minut a następnie systematycznie wydłużać czas ćwiczeń do 30 minut, gdyż dopiero wówczas organizm zaczyna spalać nagromadzony tłuszcz.
Można też zapisać się na zajęcia w klubie fitness pod okiem instruktora, który dobierze odpowiedni zestaw ćwiczeń. Dobre efekty dają również ćwiczenia na steperze.
Oprócz ćwiczeń ważna jest też dobra dieta która powinna opierać się na produktach pobudzających przemianę materii i spalanie tłuszczu, czyli niskokalorycznych, lekkostrawnych i bogatych w błonnik.
Możesz tez używac różnych kremów maści itp. i tak jak napisała Gościówa szorstkiej gąbki do mycia...

Cellulitis powinien pójść precz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:34   ...

Nie no ja polecam fittness i masaż, zdrowie, relax i miłe zabijanie czasu. Nic dodać nic ująć Very Happy
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 20:40   Re: cellulit- jakie ćwiczenia?

Po pierwsze: wiecej ruchu, wiecej wcierania kremow i specjalnych balsamow w te czesci ciala, ktore sa pokryte tzw. pomaranczowa skorka. Mozesz takze uzywac peelingow do tego przeznaczonych i cwiczyc. W wielu gazetach są opisane cwiczenia, rozne wysoki i rozmachy. Tylko trzeba umiec szukac ;]
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu