Moderatorem- najlepiej wybrać dział, którym chciałbys byc moderatorem(którego nie ma na forum), zebrać klikuosobową grupkę osób z forum,którzy na pewno odwiedzali by to forum i napisać do admina(ToJa). z prośbą o powstanie działu. Jest też druga metoda. Jeśli będziesz udzielał/a się dużo na określonym forum (oczywiscie chodzi mi o sensowne posty) i admini Cię docenią, być moze sami zaproponują Ci być moderatorem. Mozesz tez ewentualnie zgłosić się do ToJi z prośbą o przydzielenie Ci moderatorstwa danego działu(który już istnieje).
nastepnego dnia: Acha przypomniałam sobie,co chciałam tak bardzo dopisać To post nie na to forum. Przenosze do O FORUM.
Najlepiej jest zostać moderatorem tak, jak została mróweczka. Wszystkim życzę takiej drogi.
(hint: Mróweczka jako jedna z niewielu osób nie pisała do mnie postów z prośbami. Przyznałem jej status moderatora, ponieważ po prostu na to zasługiwała pisząc mądre, przemyślane posty)