| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
brbrr...
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 21:26   brbrr... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

POMOCY!
Od dłuższego czasu okorpnie się poce. coraz bardziej, coraz intensywniej, w ciągu godziny od założenia bluzki moge siedzieć i zatraz cała jest przepocona i obrzydliwie cuchnie, żadne desodoranty i antyperspiranty niepomagają, co ja mam robić! ledwo da się żyć. Może znacie coś dobrego?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz, nie tylko ty masz ten problem... moja wychowawczyni zwrocvila nawet mojej klasie uwage, ze stasznie u nas smierdzi potem (CO ZA OBCIACH!!!!!!!!) i powiedziala ze sa w aptekach takie jakby dezodoranty, ktore nie zatrzymuja potu, ale niszcza jego przykry zapach... powiedziala jak sie to nazywa, ale nie pamietam juz, popytaj w aptece(jesli chcesz oczywiscie). a jesli chodzi o sam pot, to zmieniaj dozodoranty tak dlugo, az trafisz na ten skuteczny... ale gdzies czytalam ze antyperspiranty sa niezdrowe!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała
Nie przejmuj się to bardzo normalne w okresie dojrzewania Wink Wszystkie tak w końcu będziemy miały ja np. też mam ten problem Mad Jak już wspomniała poprzedniczka szukaj, aż znajdziesz ale w niektórych przypadkach żadne dezodoranty nie działają po prostu nieraz trzeba przywyknąć no i...często się podmywać i zmieniać koszulki Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
xxx7

PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm.. wiesz co.. u mnie tez tak było.. musisz koniecznie myc sie pod pachami.. wieoczrem i rano nastepnego dnia.. uzywaj antyperspirantow, ale nie przesadzaj z iloscią. i jak juz go nalozysz to jeszcze rozprowadz reką.. no nie wiem.. u mnie to działa Wink

Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki, dzięki , dzięki Smile
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Mar, 2004 17:41   pot Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała:
To normalne. W okresie dojrzewania tak już jest.
Często bierz prysznic. Codziennie zakładaj świerzą koszulke, i używaj antyperspitantu. JA go używam i mi pomaga. JAk zapomne się nim posmarować odrazu sie pocę. Najlepiej kup go w aptece. I nie martw się z czasem to przejdzie.

Numer Gadu-Gadu
730730
Odpowiedz do tematu