| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
M.Wisniewski
Autor Wiadomość
olKa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Mar, 2004 13:37   M.Wisniewski Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Slyszalam ze Wisniewski zamyka zespolod wrzesnia Cool szkoda mi tego zespolu . szkoda ze juz go nie bedzie

Numer Gadu-Gadu
1639597
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 07 Mar, 2004 04:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak we wrześniu Ich Troje kończy karierę faktycznie troche szkoda, ale z drugiej strony zauważ, że ten zespół jakoś się wcale nie rozwijał jechali cały czas na tandetnych piosenkach, z których prawie wszystkie leciały na podobnych melodiach i prawie nie odbiegała jedna od drugiej tematyką spokojnie na ixh miejsce pojawi się kolejny zespół, który podobnie jak zespół Michała zrobi szybką błyskotliwą acz dość krótką karierę, bo cóż w dzisiejszych czasach znaczy 10 lat, gdy niektóre zespoły grają po 40 Smile

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 08 Mar, 2004 08:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze i troszkę szkoda ale i nie...ja osobiście za nimi nie przepadałam...i tak ich nei słuchałam...szkoda mi tylko tej nowej młodej dziewczyny...w tamtym roku zaczynałą...w tym będzie końcczyć...no ale takie ejst życie...przyjdą następni...też pewnie jacyś fajni...zobaczymy...czas pokaże...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Mar, 2004 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi ich wcale nie żal. "Ich Troje" to dno. Poprostu. Ich "piosenek" (jeśli tak to coś można określić) nie da się słuchać... zawsze się śmieję nie do opanowania jak słyszę w tv Wiśniewskiego jak zajeżdża z "Keine Grencen, keine..." Ten chłopok nie ma głosu Very Happy ... Ja mam lepszy Razz
Poprostu facia nie toleruję... i tyle. Dla mnie mogli się wcale nie pojawiać. A ten cały show "Jestem, jaki jestem" tylko mnie jeszcze bardziej rozśmiesza... Potem sobie nawzajem z koleżankami cytujemy wypowiedzi Wiśniewskiego... buahaha !
Reasumując: Co myślę o "Ich Troje" z Michałem Wiśniewskim na czele ? K-I-C-Z ! Totalny kicz !
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 08 Mar, 2004 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka napisał/a:
Mi ich wcale nie żal. "Ich Troje" to dno.
Nie mówię, że przepadam za Ich Troje a Michała nielubię. ale już kiedyś mówiłem, że toleruję, bo toleruję wszystkich ludzi, ale teraz zastanów się, co ty byś pomyslała gdyby na Twój ulubiony zespół powiedział, że jest dno?
W ten sposób obrażasz ludzi, których jest nie mało, którzy są wręcz fanami tego zespołu i co tylko z tego powodu bedziesz nimi gardzić i nie tolerować? Hm niezłe podejście moje szczere gratulacje Wink

Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 01:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj tam Bigbrad odrazu gardzic fanami Razz to ze nie lubi sie jakiejs muzyki to nie znaczy ze sie gardzi fanami bo to ich pryweatna sprawa czego sluchaja tak jak ja nie lubie hh a mimo to koleguje sie z skejtami.
ja nie wszystkich ludzi toleruje , nie toleruje takich ktorzy innych krzywdza bez powodu ( hitlerowcy i inni tacy ), a reszte toleruje Razz
Ja muzyki Ich Troje nie lubie a ze zamykaja zespol to nic ( oczywiscie dla mnie Smile )

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 07:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Za taką muzyką nie przepadam. Michał robił to, co podobało się jego fanom. A trzeba przyznać, że było ich niemało.
Cenię jednak Michała jako człowieka. Sam doszedł do tego wszystkiego. Nikt mu niczego nie podarował i nie "wkręcił" się, bo miał ustawionych znajomych. I pomagał... Pomagał chorym dzieciom, obcym ludziom. Nie musiał tego robić.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 12:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ToJa masz 100% racje choć, jak mówiłem nie lubie Michała, ale toleruję go i cenie właśnie za to, co wymieniłaś a odnosnie Tego co napisałeś drogi panie Pułkowniku mi chodziło tylko o to, ze Iśka napisała, ze nie toleruje Michała, ale gdy o kims mówimy nie lubie lub nie toleruję nalezałoby wyjaśnić tego przyczynę wydaje mi sie, ze to jest w dobrym tonie, bo wtedy gdybym przeczytał powód moze nie pisałbym tego posta kto wie?Wink

Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co racja to racja Smile
Zapomnialem ze Iska uzyla w swoim poscie slowa "nietoleruje" no ee no i popelnilem blad Razz.
Dobra duga sprawa : nie uzywajcie tak czesto slwoa "nietoleruje" gdy chodzi wam o np muzyka czy cos innego bo czy w obecnosci tego czegos czego "nietolerujecie" zucilibyscie sie na to z palka albo probowali przegonic i wyrazali nienawisc?
No nie sadze Razz
Nietolerowac nalezy tylko takie zeczy ktore krzywdza innych lub ciebie chyba ze krzywdza kogos kto krzywdzil innych Razz ( np kara w wiezieniu )
Jak chcecie zobaczyc prawdziwa nietolerancje i co to znaczy obejzyjcie sobie w telewizji jakis program o skinheadach ktorzy atakuja to czego nietoleruje ...e hhh... biedni mlodzi ludzie Razz rozpoznaja poprsotu ksztalt tego czego nietoleruje ale nie znaja tego .
Nietolerancja jest zla ogolnie :p

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Michal niewatpliwie jest niesamowitym i niepospolitym czlowiekiem. I choc wszyscy moi nzjomi nie lubia ich calkowicie i sie z nich smieja ale ja do paru piosenek mam ogromny sentyment bo wiele rzeczy wydarzylo sie wlsanie gdy one lecialy w tle. nie boje sie przyznac do tego, mam gdzies czy ktos mnie wysmieje bo to znaczy tylko tyle ze on jest nie tolerancyjny i ograniczony. Ale wiecie co?? Ja nie wierze ze oni przestana spiewac. moze i glupio ggadam ale ja mysle ze oni blefuja i poppewnym czsie powroca na scene, to taki chwyt i poprostu podsycaja publike. to tylko moje zdanie oczywiscie...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kornelio a czego masz się wstydzić? To, że coś się podoba albo nie to wcale nie powód do wstydu. Ja nie lubię Pottera i mówię, że nie lubię. Czasami czuję się jakbym była z tym sama przeciwko całemu światu. MAm to gdzieś. Czemu mam mówić, że coś mi się podoba albo nie jeśli tak nie jest? Dlatego, że wszyscy tak uważają?
Dla mnie ta muzyka może być. Nie kupuję ich CD, ale też nie wyłączam TV czy radia jak ją słyszę. Wolę zresztą jak oni grają niż słuchać gromady bluzgających dzieciaków za oknem. Jest mi raczej obojętna. A Wiśniewski? Gybym go nie znała z TV i spotkała wieczorem na ulicy to nieźle bym się wystraszyła. Jest szczery aż do bólu biggrin To co myśli to wali prosto i nie przebiera w słowach. Nigdy nie wstydził się, że wychowywał się w Domu Dziecka i nie udawał, że jest kimś wielkim. Wiedział za to jak dzieci tam żyją i starał się pomagać. Który z tych inteligentnych ludzi, którzy mają super muzę zrobił tyle dla innych? To, że czasem zagrają za darmo to nie to samo, co sięgnąć do kieszeni po pieniądze. I to całkiem niemałe pieniądze.
Iśka, co do głosu... Nie on jeden. Sporo znajdziesz podobnych. To nie ma znaczenia. Jeśli się podoba? A jest bardzo dużo ludzi, którym się podoba. Zresztą Michał kiedyś mówił, że nie ma głosu. Śpiewa, bo ludzie chcą go słuchać.
A do wielu jego wypowiedzi prowokowali go "inteligentni" ludzie z mediów. Wiedzieli, z której strony go uszczypnąć, żeby był niezły program.
A tak na marginesie to coraz badziej jestem przekonana, że wszyscy w TV to popaprańcy, hieny i zależy im tylko na oglądalności. Te wszystkie programy wyciskające łzy są nie po to, żeby komuś pomóc, ale żeby napakować sobie kieszenie. Czasami aż mdli od tego syfu...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2004 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale napaprałam... ale wcale mi nie wstyd Razz ... Ale chcę się odwołać do kilku wypowiedzi:

Cytat:
W ten sposób obrażasz ludzi, których jest nie mało, którzy są wręcz fanami tego zespołu i co tylko z tego powodu bedziesz nimi gardzić i nie tolerować? Hm niezłe podejście moje szczere gratulacje

Całkowicie się z Tobą nie zgadzam BigBrad. Nie powiedziałam, że nie toleruję ludzi, którzy uwielbiają Wiśniewskiego, tylko, że nietoleruję samego Wiśniewskiego (moja mama słucha "Ich Troje", więc jej też musiałabym nietoleować Smile ). I nie uważam, żeby słowo "nie toleruję" było słowem za mocnym. W Polsce (i nie tylko) jest mnóstwo fanów "Ich Troje", ale jest też dużo ludzi, którzy nie toleują faceta Smile ... A wśród nich ja. Chiałeś, żebym to uzasadniła. Więc uzasadniam - nie toleruję ludzi, którzy robią z siebie czerwonowłosego ufo dla kariery i pieniędzy. Jak to określiłą pewna gazeta: "Wiśniewski to spadająca gwiazda, która dla pięciu minut na wizji zrobi wiele..."
A co do reszty zespołu - lubię tych ludzi Wink ... Spoko piosenkarze -ale zwykli. A Wiśniewski jest inny, dlatego "Ich Troje" doszło na szczyt.

Cytat:
I pomagał... Pomagał chorym dzieciom, obcym ludziom. Nie musiał tego robić.

Wg mnie był to kolejny chwyt do sławy - ale akurat takich chwytów mogliby używać wszyscy gwiazdorzy i gwiazdy Very Happy ... Pomógł. Ok. I bardzo dobrze zrobił - tym dzieciom bardzo przydałą się ta pomoc.
Może inaczej ujmę to co chcę podkreślić - dobrze, że się pojawił na scenie, ale nie jest mo go żal, że z niej nieuchronnie znika. Moja nietolerancja do niego nie minęła. Te dobre czyny i tak nie "zatusują" tych wszystkich głupot, które publicznie wygłasza Very Happy
A co do tej sprawy z głosem ... to widocznie ja i Michał mamy inne pojęcie o piosenkarzu. Bo wg mnie piosenkarz powinien umieć śpiewać, a nie śpiewać, bo inni go słuchają. Więc ja - ogłaszam wszem i wobec - jutro przed lustrem zaśpiewam całą arię operową. Jak ktoś chce, niech słucha... Karierę zaczyna się małymi kroczkami, może też zabłysnę ? Very Happy Przecież, mnie też słucha wielu ludzi Smile (oczywiście potraktujcie to jako żart Smile )
Kornalia: Absolutnie nie chcę żebyś myślała, że Cię nie lubię, czy coś, bo Ty lubisz "Ich Troje " ! Mam nadzieję, że nawet o tym nie pomyslałaś !
ToJa: jeszcze ocś o tej szczerości... Very Happy Mam taki charakter jak on, więc może dlatego za nim nie przepadam? Też walę, co mi na język przyniesie i czasami to źle, a czasami dobrze... No cóż... nie zmienię tego. Nie chcę zmieniać. "Jestem jaka jestem" Very Happy Razz
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 15 Mar, 2004 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja za Ich Troje po prostu... Rolling Eyes ....hm...nie przepadam?
Wiecie co lubię oglądać "jestem jaki jestem" bo lubię...się posmiać Very Happy A jest z czego....
Dla mnie Michał to właśnie taki facet, który robi z siebie takiego biedulka< no rozumiem, Dom Dziecka. To okropne ale on o tym opowiada na każdym kroku! Ej no niera mi się wydawało,że on sie tym chwali aż...> a zależy mu tylko na sławe. Z resztą nie wiem,czy zależy mu tylko na sławie, bo nim nie jestem Smile Ale tak to w moich oczach wygląda. Ten facet jest sztuczny.

A co do nietolerancji...Hmm...Mocne słowo. Wiecie kogo nie toleruje? Rzeźników, ludzi, któryz wywożą konie nielegalnie na rzeź, w ogóle tych co zabijają i znęcają się nad zwierzętami, spuściportów, niesprawiedliwych,nieszczerych, morderców, złodzieji, oszustów, kryminalistów, Bin Ladena, Saddama, Hitlera....

MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 15 Mar, 2004 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mnie to szczerze mówiąc "wisi" czy ten zespół jest czy go nie ma... chce, to niech będzie, nie chce, to niech się rozwiąże... a Wiśniewski i tak był mocno przereklamowany...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Mar, 2004 00:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mocne słowa tu padaja, pozwole sie nie zgodzić z kilkoma wypowiedziami to, ze Michał opowiada o tym, jak było mu xle w Domu Dziecka ktoś nazywa robieniem sobie reklamy? Z niesmakiem czytam takie wypowiedzi bardzo dobrze, ze M W mówi o tym często i głośno moze nie jedna wiedźma, która ma zamiar oddac dziecko do Domu Dziecka, bo woli sobie zamiast dziecku kupic bułke to flaszke denaturatu wypić stuknie się w łeb i powie na co mi to skazywać dziecko na takie przekichane życie?
Wcale się Michałowi nie dziwię i całkowicie go popieram w tym, co robi czemu ma niby milczeć żeby ktoś sobie mógł mysleć, ze wszystko na świecie jest cacy?
Tyle jeszcze dodam, ze o ile M jest dość kontrowersyjny to przynajmniej nie cpa i nie chwali się publicznie na wizji tak, jak to zrobił Maleńczuk w biały dzień w jakimś programie vhwalił się z usmiechnietym ryjem, że jara hasz o gdyby ktoś powiedział, ze takiego czegoś nie toleruje podałbym rękę i powiedziałbym brawo mnie to wali niech on sobie robi co chce, ale na miłość Boską niech nie gada o tym na TV gdzie słuchać go może tysiace młodych ludzi i jaki przykład daje takie indywiduum młodzieży:/
Jeszcze dodam, że zgadzam się z Mróweczką też nie toleruję Tego, co wymieniła sam jestem wegetarianinem i nie nawidze, jak ktoś się znęca nad zwierzetami, ale jeśli ktoś ludziom wyrzadza szkodę czy to fizyczną, czy moralną też należy o tym głośno mówić
Michał np. piosenką "Żadnych granic" Nawołuje do tego zeby Ludzie całego Świata łączyli się w przyjaźni bez wojen, czy to źle?
Dobrze zmykam, bo się rozgadałem jak stary na chemii Razz

Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu