| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pocę się!!!!!!!!!!;(
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Mar, 2004 17:39   Pocę się!!!!!!!!!!;(

Mam problem z nadmierną potliwością.Cały czas pocę się pod pachami,chociaż używam dezodorantów i antyprespirantów.Czy możecie mi polecić jakiś środek który zapobiega poceniu się?Piszcie także ile on kosztuje!!!P.S.mam 11 lat
Przejdź na dół
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 20 Mar, 2004 09:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no cóż....każdy(no może prawie każdy) człowiek się poci...szczeże mówiąc to ja raczej się nie pocę wiec raczej nie używam żadnych antyspirantów...ale moja qmpelka użuwa lady speek steak(?)(nie wiem czy dobra nazwa ale coś w tym stylu) i mówiła mi że on skutkuje...tam jest wiele rodzai więc możesz wybrać coś dla siebie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Mar, 2004 21:35   pot Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MYśle że poprstu zavczynasz (lub jesteś w trakcie) dojrzewać a jednym z objawów jest własnie nadmierne pocenie się. Też miałam kiedyś taki okres że OKREOPNIE się pociłam..teraz tez się poce ale dużo mniej..nie znam innych metod..poprostu urzywaj antyperspirantów( one sa lepsze od dezodorantów) tak jak powiedziała poprzedniczka mże być np. Lady speed stick, Nivea, Avon, i wiele innych. Pójdx do sklepu kosmetycznego i podogląd..nmapewno cos wybierzesz Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 09:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po prostu dojrzewasz ! To pocenie zaczyna sie wlasnie tak w wieku 11 lat . Szczegolnie na wf w szatni nie zbyt ladnie pachnie ale my dziewczyny jestesmy wyposarzone w dezodoranty i zaraz brzydki zapach znika . Ostatnio bardzo sie wnerwilam bo wchodzimy do szatni z wf- u i wchodzi inna klasa co zaczyna wf . No to jasne ze nie bedzie w szatni pachnialo tylko bedzie czuc pot . A one jak jakies laleczki zaczely noski zatykac i sie wykrzywiac . One sa nienormalne . Klasa , w ktorej jestem ze wszystkich 4 klas jest najlepsza tak sadza wszyscy . Wszystkie konkursy , oseny dyskoteki sa ogarniete przez na . W naszej klasie sa tesh najladniejsze osoby . Myslalam zaraz , ze przyloze tym dziewczyna na tym wf ale weszla pani >>> napiszcie co sadzicie o takim zachowaniu !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 03 Cze, 2004 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam 11 lat.
W szatni często śmierdzi, od tych dziewczyn które się pocą, ale o tym nie wiedzą. I z tego powodu nie używają takich antyperspirantów lub dyzodorantów. Bo nasz zmysł węchu ma zdolność adaptacji i w ten sposób nie czujemy iż śmierdzimy.Dlatego powinniśmy się upewnić czy czasem się już nie pocimy. Ja czasami się pocę ale nie zawsze, używam tego wszystkiego wtedy kiedy mamy wf, lub są jakieś wysiłkowe, Bo tak normalnie to nie mam problemów.
Znam osoby które właśnie nie wiedzą że się pocą, ale nie umiem im tego powiedzieć bo poprostu nie wiem co pomyślą.To na pewno nie jesteś Ty myszorka.
Ja bardzo polecam kosmetyki, dezodoranty z AVONu, są to bardzo dobre kosmetyki Wink
Powrót do góry
Asia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 14:16   

mi się wydaje, że im bardziej człowiek się przejmuje tym, że się poci, tym bardziej będzie się pocił Smile
Powrót do góry
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nogi też się pocą eMCe.
Zwłaszcza po jakiś biegach, albo po dłuższym przebywaniu w butach.
Często w zwykłych butach się pocimy. Wink
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 23:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o pocenie to to dojrzewanie i warto mieć zaufaną osobe(np.przykaciółkę bądź kogoś z rodziny),która powie nam czy brzydko pachniemy.
A jeśli chodiz o nogi to jest wiele dezodorantów i antyperspirantów do stóp i do butów np. na nogi: SCHOLL fresh step,foot.
do butów,przeciw gryzbiczne i bakteryjne,zwalcza nieprzyjemny zapach:SCHOLL fresh step,shoe.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Odpowiedz do tematu