| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
szYbkO bO mOże bYć zA pÓźnO!!!!!! HELP!! HELP!!
Autor Wiadomość
tAkA jEdnA
Gość
PostWysłany: Nie 04 Kwi, 2004 19:51   szYbkO bO mOże bYć zA pÓźnO!!!!!! HELP!! HELP!!

CZEŚĆ LUDZISKA!!
MAM 12 LAT I NIEDAWNO (16 LISTOPADA 2003R) ZABUJAŁAM SIE W CHŁOPAKU Z MOJEJ KLASY. Love BYLIŚMY RAZEM I BYŁO OK.... ALE DO PEWNEGO CZASU. ZAUWAŻYŁAM (I NIE TYLKO JA) ŻE ON ŁAZI ZA TAKĄ JEDNĄ DZIEWCZYNĄ Z 6-TEJ KLASY. Crying or Very sad DZISIAJ GO NAWET WIDZIAŁAM Z NIĄ (ALE NIE BYLI SAMI. BYLI JESZCZE Z TAKIM GOŚCIEM I DZIEWCZYNĄ) JA GO NADAL KOCHAM I NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ
BŁAGAM POMÓŻCIE MI!!!!!! PLIS!!!!!!!!! CZEKAM NA ODPOWIEDZI Z GÓRY DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!! Sad [/img][/quote]
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 04 Kwi, 2004 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry,że Ci to powiem ale 12 lat to przeważnie taki okres kiedy dużo rzeczy nie traktuje się całkiem serio i tak samo jest z miłością. Moim zdaniem on nie traktuje tego na poważnie i chodzi z Tobą "dla picu". A Ty tak samo mówiąc "kocham" nie całkiem zdajesz sobie sprawę z tego,czy to prawda. Najlepiej się nad tym zastanów. To może być po prostu zwykłe zauroczenie. A to,że on ma koleżankę nie musi wcale oznaczać,że "Cię zdradza" Razz . Zobacz, czy oni np. chodzą za rękę, więcej czasu spędza z nią niż z Tobą...Ale jesli tylko z nią rozmawia i chodzi po podwórku nie masz podstaw go oskarżać!
P.S. Unikaj facetów,którzy mają np. dwie,trzy(lub więcej) dziewczyn na raz. Prawdopodobnie z żadną nie chodzą na poważnie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 05 Kwi, 2004 07:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...Całkowicie zgadzam się z mrówcią...wiesz....on pewnie nie ejst jeszcze dojżały psychicznie do chodzenia i ty również...12 latek to nie jest wiele...to napewno nie jest twój ostatni chłopak...więc nie wiem czy powinnaś się zamartwiać, że on chodzi gdzieś tam z jakąś dziewczyną...to może być jego koleżanka...a ty nie możesz zgrywać mu scen z takiego powodu...zrozum go...ty też możesz mieć kolegów...nie możesz być taką zazdrośnicą...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 05 Kwi, 2004 07:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry,że Ci to powiem ale 12 lat to przeważnie taki okres kiedy dużo rzeczy nie traktuje się całkiem serio i tak samo jest z miłością

Masz rację Mroweczka
Laughing
Powrót do góry
tAkA jEdnA
Gość
PostWysłany: Pon 05 Kwi, 2004 13:12   

DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI ALE UWAŻAM ŻE TO JEDNAK JEST COŚ WIĘCEJ NIŻ TYLKO ZAUROCZENIE. Sad HMMMMMMMM.........

MOŻE NAPISZECIE COŚ JESZCZE!!!!!!!!!?????????
Powrót do góry
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Kwi, 2004 14:29   HM.....

JE ŻELI UPIERASZ SIEM ŻE TO NIE JEST TYLKO ZAUROCZENIE TO MOŻE POGADAJ Z NIM TAK SZCZERZE... ZAPYTAJ SIEM KIM JEST TA LAKSA I KONIEC. A JEŻELI ON NIE ODPOWIE LUB JEŻELI BENDZIE MIAŁ ILEŚTAM DZIEWCZYN NIO TOSORKI ALE NIEOPŁACA SIEM MARNOWAĆ CZAS NA TAKIEGO P******!! ROZEJRZYJ SIEM JEST DUŻO ŁADNYCH CHŁOPCÓW A TAMTO NA BANK PRZEJDZIE!!
Powrót do góry
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Kwi, 2004 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa ...........to nie było tylko zauroczenie................byliśmy razem i było ok... dalej go kocham............... MAM 12 LAT ..............

Ehhh no troche mi to nie pasuje, i tak samo jak mróweczka ( i wszyscy inni ) uważam że to nie jest jeszcze dobry wiek na takie wyznania. MOże nie mam racji...
A to że ten twój "chłopak" spotkał sie ( niewiem rozmawiał ?! ) z inną dziewczyną to jeszcze nie jest powód do takiej rozpaczy. Pewnie nie traktuje tego waszego "związku" tak całkiem nna serio ( i ty chyba tez nie powinnaś ). Masz jeszcze czas na to żeby przejmowac sie takimi rzeczami Exclamation

Ostatnio zmieniony przez rodzynka dnia Nie 11 Kwi, 2004 10:40, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
tAkA jEdnA
Gość
PostWysłany: Pon 05 Kwi, 2004 20:18   

DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI
UWAŻACIE ŻE 12 LAT TO ZA MAŁO. MOŻE I MACIE RACJĘ. JA GO JEDNAK KOCHAM. JESZCZE RAZ DZIĘKI!!! PA!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu