| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak oglądać Władcę Pierścieni
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 16:01   Jak oglądać Władcę Pierścieni

1. W połowie filmu wstań i głośno oraz z wyrzutem zapytaj: "Moment... Gdzie do cholery jest Harry Potter?".
2. Zablokuj wejście na sale i krzycz "Nie możesz przejść!". Po filmie głośno skomentuj "Lucas zrobiłby to lepiej". Ryzykanci mogą też dadać "Wiedźmin miał lepszy scenariusz".
3. W trakcie filmu wstań i krzyknij "Muszę iść! Śródziemie mnie potrzebuje!". Biegnij w stronę ekranu i spróbuj eskoczyć do filmu. Jeśli się odbijesz, wróc cicho na miejsce.
4. Zagraj w pijacką grę - wypijaj kielicha za każdym razem, gdy ktoś powie "pierścień".
5. Pokazuj palcem i głośno się śmiej za każdym razem gdy ktoś zginie.
6. Zapytaj sąsiada, czy uważa, że Gandalf przejdzie do Hogwarts.
7. Kończ każdą kwestię Elroda tekstem "...mister An-der-son!" i wybuchaj opętańczym śmiechem.
8. Gdy pojawi się Szeloba, walnij gościa przed sobą w kark.
9. Ubierz się jak starsza kobieta i odegraj "Bitwę o Helmowy Jar" w stylu Monty Pythona.
10. Kiedy Denethor odpali ogień krzyknij "Grillujemy sobie, co?".
11. W "Dwóch Wierzach" gdy enty zdecydują się iść na wojnę, krzycz "RUN FORREST! RUN!".
12. Podczas pokazywania panoramy walki zapytaj "Gdzie jest Waldo?".
13. Rozmawiaj głośno o tym, zę słyszałeś iż w filmie ukryta jest scena z gołymi elfami.
14. Zacznij śpiewać jak orki.

Ja osobiście wykorzystałam 5, 7 i 11. Patrzyli na mnie jak na wariatkę, ale było warto, tym bardziej, że byłam z kumplami i były jajca niezłe Smile
Przejdź na dół
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ee no co Ty chcesz od filmu Władcy Pierścienia?? Sad .Przecierz to fajny film.A książka jeszcze lepsza.Nie ma to jak dobra fantastyka.No cóż..... Sad

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 17:21   

Ja do tego filmu nic nie mam! Do książki też nie!
Powrót do góry
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 14 Kwi, 2004 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ahia , to spoko Wink .Tylko sparwdzałem Ciebie ( na wszelki ).No dobra nie będe joków walił Twisted Evil .No film to całkiem fajny , ale trzecia część to troche za długa Razz .Pozdroooo Rolling Eyes

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Yaskier

PostWysłany: Nie 18 Kwi, 2004 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zbychu_madafaka_ napisał/a:
Ahia , to spoko Wink .Tylko sparwdzałem Ciebie ( na wszelki ).No dobra nie będe joków walił Twisted Evil .No film to całkiem fajny , ale trzecia część to troche za długa Razz .Pozdroooo Rolling Eyes

Zbychu a gdyby Nena coś miała do władcy, to co dałbyś jej w ryj ?
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu