ciagle boli mnie no na łonie,tak niziutko chyba od kilkunastu dni.Co sie dzieje?!?!
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 18:59
Hm... Niezbyt dokładnie opisałaś, ale nawet jeśli, to tutaj i tak nikt Ci fachowo nie pomoże. Powiedz o tym mamie i idź do lekarza. I to jak najszybciej.
Gabra zastanów się czy na łonie czy podbrzusze...Bo łono to jest właśnie tam,gdzie rosną włosy łonowe Bo jeśli rzeczywiście to łono to lepiej powiedz o tym mamie,my Ci tak na odległość nie pomozemy...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:30
Idiotka napisał/a:
Gabra zastanów się czy na łonie czy podbrzusze...Bo łono to jest właśnie tam,gdzie rosną włosy łonowe Bo jeśli rzeczywiście to łono to lepiej powiedz o tym mamie,my Ci tak na odległość nie pomozemy...
tak,tam gdzie wlosy łonowe,ale to boli tak..wewnątrz
Hmmm...... Moze to miesiączka no ale wtedy to by było podbrzusze więc radze lepiej powiedzieć mamie w koncu mama tez człowiek wiec moze pomoze a jak nie to lepiej udac sie do lekarza bo nigdy nie wiadamo co sie dzieje wiec lepiej sie upewnic niz potem mzamartwiac sie po nocach....
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==