| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Koleżanka i problem..
Autor Wiadomość
smutna,,,
Gość
PostWysłany: Pią 28 Maj, 2004 12:14   Koleżanka i problem..

Mam koleżanke która ciągle coś odemnie kopiuje nie wystarcza pwoeidziec nie kopiuj!! Bo ona ci odp. kij ci w oko! Neutral
Nie wiem jak to ma do niej dotrzec jak np. robie strone internetową ona wsyztsko odemnie kopiuje mam już jej dośc..!!
Mogłabym wsyztsko skasowac na jej stronie bo znam do niej hasło ( raz strzeliłam i wyszło Wink Smile
Ale ja nie bede taka!
Chwilami wchodze na jej konto.. i jestem juz blisko to zrobić...!!
Do niej nic nie dociera!!!!!!!!!!
Wr........ HELP ME Sad
Przejdź na dół
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Maj, 2004 13:21   Mam pomysł....

Ech!U nas takich nie mało!Też bym sie nie posunęła do tylu rzeczy!Musisz tak wszystko zmieniać,żeby ona nie nadążyła za tobą!!Nie zwalniaj!!A co do tej strony to sama nie wiem.Możesz jej skasować KILKA rzeczy,które najbardziej cię wnwerwiają-ona moze potem sie domysli i zmieni hasło!!Ale decyzja należy do Ciebie Very Happy
Powrót do góry
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Maj, 2004 13:23   

Moim zdaniem powinnaś jej powiedzieć:"Słuchaj, albo przestaniesz ode mnie kopiować, albo ja ee Ci wszystko z Twojej stronki kasować!! Zdecyduj się dziewczyno. Przestaniesz kopiować czy chcesz żeby na Twojej stronce nic nie zostało?? To co ja mam na stonie jest moje i nie masz prawa do tego zrozumiano??" Jeżeli dalej będzie kopiować to badź niestety wredna i usuwaj.... Jak Kuba Bogu tak Bó Kubie.....
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pią 28 Maj, 2004 18:39   ...

niewiem co już robic..!! skopiowałam za nią to ona same pretensje i posżłysmy na uklad ze ja kopiuje i ona tez i co i ona [cenzura]!!!!!!
Wrrr... jestem wściekła!! Sad
nie chcem jej narazie kasować zrobie jej to wtedy keidy juz przegnie cąłkowicie jeszcze cos skopiuje!!!!!!! Smile biggrin Razz
thx za pomoc :**:* Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu