| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
mylicie się co tych wpisów....
Autor Wiadomość
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 15 Lut, 2003 17:08   mylicie się co tych wpisów.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie miałabym żadnej, ale to żadnej satysfakcji pisząc te posty np. że urusł mi penos , bo to jest nie możliwe,
biggrin to, że pisane jest coś z 1 kompa nie znaczy, ze to własnie JA!na net przychodza do mnie kumpele i ja nie sprawdzam co wipusją biggrin o rodzinie mojej koleżanki to prawda, macie racje, że nie powinnam pisać o tym pblicznie, ale ona publicznie to opowioda
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Lut, 2003 19:22   

dobra dobra...nie musisz tych bzdur pisać bo i tak nikt w to nie wierzy !
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 15 Lut, 2003 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiec nie pozwalaj kumplom wchodzi na net od ciebie z komputera, proste... . I tak nie bardzo pasuje mi ta bajeczka o kumplach, ale obiecuje ci jeszcze pare takich glupich postow i niestety nie bedziesz miala dostepu do tego forum.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 15 Lut, 2003 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiecie co...ja bym zapomniała o całej sprawie....sama niedawno miałam przykrą sytuację kiedy DEG oskarżył mnie publicznie o to że niby napisałam post w imieniu chłopaka....było mi bardzo , bardzo przykro.....i dlatego jeżeli guga15 mówie że tego nie zrobiła to ja jej wieże....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 15 Lut, 2003 22:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nastka czytałam to jakn deg cię oskarżał ale to było nie chcący wiem że bytło ci przykro ale deg cie przeprosił Wink

NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 16 Lut, 2003 09:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem o tym biggrin więc spróbujmy zrozumieć guge , może to też zwykła pomyłka (tak jak na gg tłumaczył mi deg)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 16 Lut, 2003 12:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

:Ddzięki deg biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 18 Lut, 2003 13:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nemeia napisał/a:
Wiec nie pozwalaj kumplom wchodzi na net od ciebie z komputera, proste... . I tak nie bardzo pasuje mi ta bajeczka o kumplach, ale obiecuje ci jeszcze pare takich glupich postow i niestety nie bedziesz miala dostepu do tego forum.

Hmm przepraszam że sie wtrącam, ale o takie głupie rzeczy chyba nie powinno banować się ludzi Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 18 Lut, 2003 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Demolek takie glupie rzeczy zasmiecaja forum... Proste, poza tym nie jestem pewna czy znasz cala historie, jesli znasz to powinienes zrozumiec.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 22 Lut, 2003 13:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gugo5- wierze ci (no moze nie do konca)
ale uwazam ze to moglas napisac w dziale o wszystkim a nie w dojrzewaniu

deg...mysle ze moglbys przeniesc ten dzial do o wszystkim

pa Smile

Numer Gadu-Gadu
7399523
Odpowiedz do tematu