Poszlam sladem Deg'a i stwierdzilam, ze skoro siedze tutaj z wami i staram sie jakos pomoc, to powinniscie wiedziec cos o mnie. No wiec:
Mam 20 lat. Od 10 roku zycia nie mieszkam w Polsce... Najpierw mieszkalam w USA (Chicago), a kiedy zdecydowalam sie zamieszkac z moim (wtedy jeszcze) chlopakiem przeprowadzilam sie do Kanady (Toronto). Od 26 Lipca 2002 roku jestem szczesliwa mezatka.
Mam 3 starsze siostry, i starszego brata. Siostrzencow i siostrzenic nie licze, bo za duzo ich, ale jeden jest wlasnie w waszym wieku. Trafilam tutaj zupelnie przypadkowo, i postanowilam zostac. Interesuja mnie wasze problemy, i mam nadzieje ze bede w stanie wam pomoc. Szczegolnie w tych pytaniach z ktorymi Deg ma problemy (hehe) czyli kobiece sprawy.
Mam nadzieje ze znajdziecie we mnie nie tylko osobe ktora odpowiada na wasze pytania, ale tez przyjaciolke od wszystkiego.
Pozdrawiam Cieplutko
Nemeia
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Ostatnio zmieniony przez Nemeia dnia Sob 08 Lut, 2003 15:02, w całości zmieniany 1 raz
Dlaczego??? Bo to zajecie ktore odplaca nam sie samo w sobie. Nie wszystkie dzieci badz mloda mlodziez ma starsze rodzenstwo zeby z nimi porozmawiac. Nie wszyscy moja o takich rzeczach porozomawiac z mama, dlatego jestesmy jeszcze my. Robimy to zeby wam pomoc Kazdy ma jakies pytania, i czegos chcialby sie dowiedziec... ale nie zawsze jest kogo zapytac.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*