dlaczego tutaj nie ma zadnego postu na temat nikotyny i alkocholu? chcialam sie dowiedziec, jaki jest najlepszy sposob na zatuszowanie, jk ktos pije, i zeby potem moja maka sie nie skapła? zeby nie było tego oddechu. i jeszcze jedno: czy palenie skrętów z herbaty moze byc szkodliwe?
Najlepszą metodą jest nie picie alkoholu
Jeśli mama nie pozwala Ci pić alkoholu do 18 roku życia, to najlepiej ten zakaz uszanować. Wiem, że jest trudno. Jeśli naprawdę musisz, to najlepiej pij wtedy, gdy nie ma szans, by Cię mama nakryła. Jeśli wyczuje alkohol, to narazisz się na solidną awanturę.
Nie powinienem tego pisać, ale starą "harcerską" ( ) metodą ukrycia alkoholowego zapahu z ust przed kontrolą policyjną jest żucie listków laurowych. Szczerze mówiąc sam nie próbowałem, ale podobno skuteczne.
Palenie dosłownie wszystkiego jest szkodliwe. Czy to herbata, czy inne zielska i rurki czy nawet papier toaletowy (też są tacy "agenci", którzy to palą) - wszystko jest szkodliwe i może powodować nawet raka płuc.
ja nie chce pis i na pewno pic nie bede dlaczego? Sadze ze alkohol i papierosy z jakiegos powogu sa sprzedawane od lat 18! a poza tym nie chce sie truc !!!! chce zyc dlugoooooooo dlugggooo :P