Kinga pomóż...ty jesteś MODERATOREM jak mam zrobić żeby też być moderatorem Kinga prosze cię a jeśli nie chcesz podać na forum podaj chodzsiasz na gadu-gadu mó numer 8837408
Pozdrawiam Ola
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
Kinga pomóż...ty jesteś MODERATOREM jak mam zrobić żeby też być moderatorem Kinga prosze cię a jeśli nie chcesz podać na forum podaj chodzsiasz na gadu-gadu mó numer 8837408
Na początek awrto wiedzieć co to jest moderator i czym się zajmuję:
Cytat:
Kim są Moderatorzy?
Moderatorzy są osobami (albo grupami osób), których zadaniem jest doglądanie forum od czasu do czasu. Mają możliwość zmieniania treści lub usuwania postów oraz blokowania, odblokowywania, przenoszenia, usuwania i dzielenia tematów w forum, które moderują. Generalnie czuwają aby ludzie nie schodzili z tematu w dyskusjach oraz nie publikowali nieodpowiednich materiałow.
Aby zostać moderatorem danego działu, trzeba się w nim wykazać, pokazać że znamy się na rzeczy, że jesteśmy gotowi poświęcić więcej czasu na forum i na doglądanie go, musimy zdobyć zaufanie forumowiczów, i przede wszystkim pisać mądrze i z głową, pamiętaj lepiej na pisać 10 postów mądrych niż 40 bez sensu, wpływa jeszcze na to długość przebywania na forum bo jeśli np. zarejestrowałaś się wczoraj myślę że na bycie moderatorem jeszcze zawcześnie, ponieważ nie wiadomo co potrafisz, myślę że jeśli te warunki zostaną spełnione zostaniesz modem w zależności czy istnieje potrzeba dodatkowego moderatora, potem nalezy skontaktować się z Administratorem forum, w naszym przypadku z ToJą i czekać na werdykt.