Wysłany: Pią 11 Cze, 2004 12:07 Czy to już jest miesiączka???
Mam pewien problem! Niedawno skończyłam 13 lat już od ponad roku mam wydzielinę śluzową mama dużo ze mną rozmawiała i nawet w szkole miałam wiele lekcji na ten temat.Dowiedziałam się też że kiedy dostanę pierwszą miesiączkę to muszę ten dzień zaznaczyć w kalendarzu. Wszystko było ok ale ostatnio zmartwiłam się gdyż zobaczyłam na swojej bieliżnie plamę krwi. Myślałam że to właśnie okres ale przez następne parę dni nic nie było! Nie wiem czy to jest już miesiączka czy nie. Pomóżcie mi bo nie wiem co mam zrobić!
Nie, to nie jest okres jeszcze...to było coś takiego jakby ostrzeżenie od matki natury...ja też miałam coś takiego i kilka miesiący tzn. ok. 4 miesiecy później dostałam miesiączkę pierwszą...wydaje mi się że matka natura zaniedługo chce zagościć w twoim organiźmi....a jeżeli masz wydzielinę śluzową juz rok to napewno zaniedługo możesz spodziewać się okresu...