Mój problem dotyczy mojej kumpeli...Ma strasznego pecha w miłości...
Zakochała sie w chłopaku z sąsiedniej klasy. Problem w tym że on prawdopodobnie ma dziewczyne a moja przyjaciółka nawet "cześć" wstydzi mu się powiedzieć.
Proszę was o rade w jai sposób można by ich połaczyć... (bo nie jest pewne że oni razem chodzą znaczyt ten chłopak z tę dziewczyną ...nie z moją kumpelą)...czy woóle warto??
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 14 Cze, 2004 18:00
Po pierwsze: spróbuj do niego zagadać a potem zapoznać chłopaka z twoją przyjaciółką. na początek mozesz nawet zapytać się go, która godzina Później się zakumplujcie, dowiedz się, czy on ma dziewczynę...A nawet jeśli, to i tak macie super qmpla!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 15 Cze, 2004 17:25
Goniex: nie ma innego wyjścia, jak zagadać do niego. Możecie zrobić to z przyjaciółką-żeby sobie nie pomyślała,że się w nim bujasz A w raze czego możesz jej powiedzieć,ze jej "pomagasz". jeśli naprawdę boisz się,że ON sobie pomyśli,ze sie w nim bujasz najpierw dowiedz się,czy ma dziewczynę
Wysłany: Wto 15 Cze, 2004 17:50 Re: Jak pomóc...??
goniex napisał/a:
Mój problem dotyczy mojej kumpeli...Ma strasznego pecha w miłości...
Zakochała sie w chłopaku z sąsiedniej klasy. Problem w tym że on prawdopodobnie ma dziewczyne a moja przyjaciółka nawet "cześć" wstydzi mu się powiedzieć.
Proszę was o rade w jai sposób można by ich połaczyć... (bo nie jest pewne że oni razem chodzą znaczyt ten chłopak z tę dziewczyną ...nie z moją kumpelą)...czy woóle warto??
nic na siłę jesli maja byc ze soba to beda a jak nie to nie.