| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Chłopak
Autor Wiadomość
PuśQa
Gość
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 13:06   Chłopak

Mam chłopaka...bardzo go kocham a on mnie...niestety wyjechałam pewnego dnia na 5 dniowa wycieczke...ale on dzownił do mnie...lecz potem jak wróciłam zobaczyłam go tylko raz i zonk...on wyjechał...nie widze juz sie z nim ani nie gadam z 15 dni...:( pojechał pod namiot na jakas kolonie a do tego nie ma neta bo komp mu rypnął...teraz nie wiem czy mam do niego podejsc i mu szczelic liscia ze se ze mna w h*** leci czy płakać i tesknic za nim i byc nadal szczesliwa :( ?? POMOŻCIE
Przejdź na dół
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 13:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym ci radził poczekać asz wruci spod namiotów i strzelic mu liścia.
Albo z nim pogadaj , pewnie ma jakis powód że się nie odzywa.
Może chce odpocząć od ciebie Smile .
Najlepiej z nim pogadaj jak wruci.

Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może po prostu zapomniał Ci powiedzieć? Jak mu teraz strzelisz "z liścia" skoro jest na obozie? Smile Najlepiej poczekać aż wróci i pogadać z nim. Nie strzelaj mu "z liscia" tak "na dzień dobry" tylko pójdź do niego. Może ma jakieś wytłumaczenie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sama napisałas ze jak Ty wyjechałas to on do Ciebie dzwonił - teraz Twoja kolej - on wyjechał - Ty do niego zadzwoń!!!
Jeśli to naprawde miłość - prztrwa wszytsko - również 15 dniową rozłokę

Pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 16:15   co za problem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym nic nie robiła , znalazłabym sobie innego i robiła tamtemu wyżuty ...

Ostatnio zmieniony przez aska dnia Pią 02 Lip, 2004 15:46, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aska facetó nie mozna zmieniać jak rękawiczki. poza tym zadnego strzelania liści, to jest naruszenie mienia i za to niestety mozna isc do sądu. serio niby zwykły liśc ale jak by sie chłopak ten uparł i powiedział komu trzeba ze doznał urazu psychicznego to masz przewalone z miejsca. sie zastanów zanim kogoś uderzysz.
Powrót do góry
Nikt
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 19:22   Nie rozumiem o co ci chodzi...

To, że musiał wyjechać, to przecież nie znaczy, że z wami koniec. Ty najpierw wyjechałaś, a potem widocznie on musiał (on na pewno tym się nie przejmuje, a przecież rozmawiał z tobą tyle co i ty). Nie ma powodu, żeby go od razu szczelić za to, bo on, jak każdy normalny człowiek nie zrozumie tego i pomyśli, że jesteś zwyczajnie głupia, bo obrażasz się, że on musiał wyjechać. Cierpliwie zaczekaj. Przecież masz pewnosć, że on nadal cię kocha i jak wróci będziecie znowu razem.
Powrót do góry
Cienista Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 23:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam takie pytanie... nie lepiej pojsc i pytac sie o te wszystkie rzeczy kogoś bliskiego? A nie, tak przed zupełnie obcymi ludzmi Confused
Powrót do góry
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 02 Lip, 2004 09:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, poprostu poczekaj aż wróci. Wtedy se spokojnie porozmawiacie. Powiedź mu co myślisz, on Ci powie co myśli (wytłumaczy się) i może wtedy to wszystko obróci się w śmieszną historyjkę?
Bo moim zdaniem nie ma potrzeby go policzkować-jeszcze się obrazi, a wiesz jacy są chłopcy: Nigdy nic nie rozumieją!
(Cudowne chłopaki z forum: Bez obrazy, Love )

Numer Gadu-Gadu
3571565
Odpowiedz do tematu