Wysłany: Nie 20 Cze, 2004 18:48 W jakim wieku kupiłyście sobie stanik???
No właśnie, w jakim wieku??I jaki był Wasz pierwszy rozmiar??? Bo ja mam 11 latek i sobie właśnie kupiłam:D rozmiar: miałam króciutko 0 65 a teraz mam aa 70 :-) a Wy??
Gość
Wysłany: Nie 20 Cze, 2004 20:49
Ja dostałam 2 od przyjaciółki w wieku 11 lat(jeden 70aa ten był za mały, a drugi 70b).Wcześniej dostałam na 11 lat od siostry 75A, a w wieku 9 od cioci taki sportowy.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 20 Cze, 2004 20:57
Ja żadnego stanika sama sobie nie kupowałam. Pierwszy dostałam od babci w w eiku ok. 11 lat i to był stanik A. Obecnie mam 3 staniki,ale zadnego nie noszę
Ja dostałam pierwszy stanik od mamy jak miałam 10 lat (65AA) Poźniej miałam 70AA.
Teraz mam 12 lat i mam 75AA
_________________ Sš takie wydarzenia, które - wspólnie przeżyte - muszš zakończyć się przyjaniš
Gość
Wysłany: Pon 21 Cze, 2004 10:27
ja kupiłam sobie w wieku 8 lat taki koszulko stanik potem kupiłam w wieku 9 lat taki stanik tylko nie usztywniany i później w wieku 9 lat kupiłam usztywniany 75aa
Gość
Wysłany: Sob 26 Cze, 2004 19:26
ja dostaBam na komunie od cioci i byBto rozmiaz 65 00 potem za rok 70aa pod choinke i terz usztywniane 75aa (wszystkie z key)
Hm, rozmiaru to ja nie znam, ale kupiłam sobie rok temu, teraz mam jedynkę No cóż, mam 11 lat i mi cyce rosną szybko, ale to tylko dlatego, bo mam cielsko
_________________ Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu... Dobrze widzi się tylko sercem
/A. de Saint Exupery/
anulkaa Gość
Wysłany: Sob 03 Lip, 2004 18:17
wy to macie... ja mam 13 lat i jescze nie nosze ale mama chciała mi kupic al nie chciłam na razie wystarczy mi top chociaz sama nie wiem
ja mam 14lat i nosze top. mam w szufladzie dwa staniki ale ten pierwszy jest na mnie za szeroki, a drugi jest dobry tylko za bardzo powieksza piersi i jak go sciagne to wszyscy pomysla ze se wypycham. ale mama powiedziala ze mi kupi ladny! bo tamte dwa są po niej..
_________________ nadal cię kocham - Marcinku! i nigdy nie przestane!!!......
ja pierwszego stanika nie kupowałam sobie sama tylko dostałam od mamy ...juz nie pamietam dokładnie ale miałam wtedy około 11-12 lat i wclae mi nie zalezalo na staniku. Mama mi zaprponowala zebym nosila to zaczelam nosic..na pocztku nie moglam sie przyzwyczaic i wrecz nie chcialam go nosic bo mi bylo niewygodnie...pierwszy stanik mialam 70-0 nosialm go bardzo krótko i potem mialam 70-A a teraz mam albo duze 70-A albo małe 70-B...obecnie mam 3 staniki ale jeden jest za mały i chodze tylko w tych dwuch.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
ja obecnie mam 11 lat i nosze top;) Nie śpieszy mi się do stanka,bo raz czy dwa założyłam i...bylo strasznie niewygodnie:(
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 20:40 ...
Nie no wegług mnie to jest tak że stanik kupuje się wtedy gdy biust rośnie a nie w jakimś określonym roku życiu, jednym dziewczynom rosną jak mają 11 lat a innym jak mają 13... przynajmniej ja tak sądze bo nie jestem jakimś expertem w tych ,damskich, sprawach