| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Powinnam miec miesiaczke 2 tygodnie temu, co robic??
Autor Wiadomość
Agnieszka 260 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 20:07   Powinnam miec miesiaczke 2 tygodnie temu, co robic?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem i prosze o rade! Pierwsze moje pytanie to: Czy bez bezposredniego kontaktu penisa z pochwa można zajść w ciąże, jeśli jest sie dziewicą?? Myśle ze zatrzymanie mojej miesiaczki moze byc spowodowane tym, że przez długi okres czasu przebywalam z jedna koleżanką z która miałyśmy miesiączke w tym samym czasie, później wyjechałam na 2 tygodnie i spedzałam czas z kilkoma kolezankami, a teraz przebywam z innymi i mój organizm ''oszalał''??????!!!!! Czy moze zaszłam w ciąze bez przerwania błony dziewiczej, o ile to jest mozliwe?? Sama nie wiem i prosze rade, co mam zrobic?? odpowiedzi prosze wysyłać na adres aga260@autograf.pl
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie, chłopacy nie zachodzą w ciążę anie nie mają miesiączek Wink
A tak na poważnie-zmień sobie w profilu płeć Wink . Zależy ile masz lat i od jak dawna masz okres, bo miesiączka może być nieregularna nawet przez pierwsze 3,4 lata. Co miałaś na myśli używając określenia "bezpośrednio"?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten twój post jest troszke niezrozumiały ale postaram sie wytłumaczyc.
pytasz czy bez bezpośredniego kontaktu płciowego można zajść w ciąże - otóż zazwyczaj pierwsze miesiączki występują bezowulacyjnie czyli sa "bezpłodne" jednakże zdarzaja sie wyjątki.jeśli np. taki kontakt wystąpił w czasie dni płodnych i nasienie znalazło sie blisko pochwy wówczas jest prawdopodobienstwo że można zaść w ciąze gdyż plemniki są ruchliwe a śluz rzadki.
jeśli sa to twoje pierwsze miesiączki bywa tak że moga być niereglarne.też miałam kiedyś taki przypadek choć z rególy od samego początki miałam regularne.
a tak dla ciekawości - nie zawsze(choć zdarza sie rzadko) po pierwszym stosunku następuje przerwanie błony dziewiczej.pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:41   

pierszo slysze że " czy pochwa może zajsc w ciąze" - to kobieta zachodzi w ciąze i nie sądze żebyś zaszła w ciąże bez "pomocy" chlopaka to niemożliwe a przy pomocy kolezanek...............................( bez komentarza)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu