| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wasy
Autor Wiadomość
ZAŁAMANA
Gość
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 19:55   Wasy

mam taki mały problem...
jestem dziwczyna i rosna mi wasy...
wiem ze to normalne, bo wiele kolezanek równiez je ma, lae ja kiedys zaczełam je golic...sa ciemne i odrastaja bardzo szybko (aby nie było ich widać musze je golic codziennie) wstydze sie tego,b o to troche głupie ze dziwczyna goli wasy...
Ostatnio przczytałam ze skuteczne w usuwaniu tych wasików sa plastry z woskiem do depilacji twarzy
kupiłam je i robiłam wszytsko zgodnie z instrujcja ale one nie usunely wasikow, a jeszcze tylko zaszkodizły, bo podrażniłam sobie skóre i mijsce podrazanienia zaczerwieniło sie i potem zrobił sie strupek
co mam robic??
jaka metoda jest dobra??
musze usunac te wasiki przed obozem bo koleżanki mnie wysmieja, ze gole wasy... pomocy.............
i jeszcze jedno... wiem ze byłąm głupia...
jak zaczełam golic wasy to usunełam sobie również troche brwi...one również bardzo szybko odrastaja ale boje sie użyć tam plastrów z woskiem bo boje sie ze również podrażnie sobie skóre...
pomocy........................
Przejdź na dół
maniek_k_m Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pani lekkich obycajów...........ile ty masz lat ??!!
nie wiem czemu ale jakoś rozśmieszył mnie ten topic jaoś nie wyobrażam sobie że kiedy całuje się z dziewczyna czyje jak łaskocze mnie wąsami .............. bez komentarza niestety nie wiem jak ci pomudz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
zenon
Gość
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 22:59   

mi sie kiedyś śniło że dziewczyny z mojej klasy zaczęły sie golić żeby im zaczeły pejsy rosnąć 8O :-D :lol:
Powrót do góry
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 10:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wąsy u dziewczyn się zdarzają, ale bardzo rzadko. potraktuj to jako dar. zaostałaś wybrana, choć nie wiem czemu. wiesz takie coś mozna kosmetycznie usunąć, idź do jakiegoś salonu.
Powrót do góry
ZAŁAMANA
Gość
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 10:21   

mam 15 lat... to nie sa wasy jak u chłopców...to rzadkie włoski...
a jak wasy moge potraktowac jako dar?? a do salonu nie pojde bo nie mam tyle kasy, a takie zabiego trzeba powtarzac a mama mi kasy na pewno nie da...
Powrót do góry
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to poprostu usuń chirurgicznie. wystarczy raz.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zanim wyjedziesz na kolonie nie gól tych wąsów, i może dzień przed koloniami polej je wodą utlenioną a potem wyjdź na słońce, odczekaj z 45 minut a potem idź zmyj to, powinno to rozjaśnić włoski które nie będą już wdoczne i nie będziesz musaiala ich golić...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikt
Gość
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 14:21   Musisz isć do lekarza

Nie wiem dokładnie, jaki lekarz się tym zajmuje, ale musisz iść, bo to nienormalne, że dziewczyna ma bardzo widoczne wąsy. Masz widocznie za dużo jakiegoś chormonu męskiego, który jest odpowiedzialny za zarost i inne włosy, a tak nie powinno być. Porozmawiaj o tym problemie mamie i powiedz, że musisz te wąsy sobie golić, bo są zbyt wyraźne. Ale jeśli to są malutkie wąsiki, takie rzadkie i cieniutkie wąsiki, to nie przejmuj się. Moja siostra ma 18 lat i też ma takie wąsiki, ale trzeba sie nieźle przyjżeć, żeby je zobaczyć. Ja mam 12 lat i niektóre koleżanki mają już wąsy. :)
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 23:05   

Nie martw się. Przepraszam za wyrażenie, ale to powyżej to [cenzura] prawda.
Szkoda, że ogoliłaś te wąsiki. Ale u dojrzewających dziewcząt są one zupełnie normalne. Zwłaszcza, jeśli masz ciemne włosy - to i wąsy są ciemniejsze. Proste. Pozdrawiam.
P.S. To nie jest żaden dar i to się wcale nie zdaża bardzo żadko. Każda dziewczyna ma pod nosem meszek, tylko, że jedne ciemniejszy, a inne jaśniejszy.
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lip, 2004 10:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Człowiek ma malusieńkie włoski na całym ciele...to taka warstwa "ochronna" w niektórych miejscacvh są tak mae że nie widac ich głołym okiem ale są...u mężczyzn wąsy sa gęste i grube...tak naprawde kaza dziewczyna ma wąsy ale w postaci takich jasnych krótkich i żadkich włosów..taki meszek..przyżyjcie sie kolezankom..kazdy ma takie...tylko niektórym kobietom zdarzaja się większe zarosty..takie jak u męczyzn..to oznacza ze maja za duzo męskich choromonów. Sama mówiłas ze nie powinnaś była ich golić...Kazdy ma takie małe włoski i to normalka a jak je zaczniesz golić to stana się ciemniejsze i bardziej widoczne....nie powinnaś była tego robić...smaruj je woda utleniona..to powinno je rozjaśnic a jesli nie to nie wiem...albo zbieraj na zabieg u kosmetyczki albo je nadal gół tylko ze to troche bez sensu..kobiety którym rosną wąsy raczej ich nie golą tylko wyrywaja specjalnymi plastrami..moze masz za krótkie te "wąsy"? Plastry nie załapuja krótkich włosków. chyba ze przez pare dni ich nie bedziesz golic..moze wtedy załapie...nie wiem..naprawde...

Numer Gadu-Gadu
730730
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może powinnaś iść z tym do lekarza to może być bardzo poważne!

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eee tam poważne... Truskawa tez ma wąsy, mówią na nia Gilet Mach trzy turmo ( nie pamietam jak to sie pisz Razz ) i jakos nie poszła do lekarza z tym Confused to poprostu jest taka twoja natura, mozna je usunąć chirurgicznie, w salonie kosmetycznym, na wiele sposobów no ale to kosztuje Very Happy a tak to poprostu zostaną, no i można je rozjasnic jak ktos już napisał (nie pamietam kto, sorki Smile )

Numer Gadu-Gadu
2419438
LOLA
Gość
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 13:37   

wiem co czujesz teraz choc nigdy niemiałam z tym problemu... ja bym Ci radziła kupić krem jakis do usuwania włosów np. Vit i posmaruj sobie i Ci zejdzie...mowie Ci to jest skuteczne ja tez tak robiłam a pożniej odrastay bardzo malutkie niewidoczne włoski i wyrywałam je pensetom jak cos mi odrastało :D bedzie dobrze !! pozdrowionka i zycze jak najlepiej ... =]
Powrót do góry
TasHemikDj Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 14:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ciesz sie ze brody nie masz biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1013839
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm, moze sprobuj ufryzowac wasy na Pilsudzkiego? Malo kobiece, ale jakie oryginalne
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu