Ludzie mam problem.
Na moim forum gdy ktoś chce się zalogowac musi wybrać czy ma mniej niz 13 lat czy więcej.
Jeżeli wybierze że ma więcej niz 13 lat to odrazu po rejestacji może się logować.
Ale jeżeli wybierze że ma mniej niż 13 lat to wtedy ja muszę wchodzi w panel administratora i kliknąć że ta osoba może się zalogować.
Jak mam zrobić żeby kazdy nie zaleznie czy ma mniej niz 13 lat czy więcej mógł odrazu się logować?
Zebym ja nie musiał tam w panelu klikać ?
Albo żeby tak jak tutaj na forum że zgadzam się na warunki albo nie izeby imeila wysylalo do uzytkownika z proźbą o potwiedzenie a nie do mnie :?:
Wiem że to się robi w pliku agreement i prubowałem ale dziwne zeczy wychodziły :roll:
Potwierdzenie rejestracji przychodzi na adres podany w czasie rejestracji (po wypełnieniu formularza) czyli juz jest po kliknięciu "Mam powyżej 13 lat" A ten napis przecież możesz zmienić na np. Zgadzam się.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Tylko możliwe że wywali błąd "Parse error" bo to {AGREE_OVER_13} odwołuje się do któregoś z plików językowych, ale zamień to i zobaczy czy wywali jakś błąd.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------