| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Paznokcie

Co sądzicie o dziewczynach obgryzających paznokcie?!
są głupie
0%
 0%  [ 0 ]
nie umieją o siebie zadbać
37%
 37%  [ 3 ]
to nie moja sprawa co robią
37%
 37%  [ 3 ]
są "fajne"
25%
 25%  [ 2 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 16:36   Paznokcie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo kocham moje paznokcie !!! lubie gdy są ładnie obciente , opiłowane i pomalowane bezbarwnym lakierem . ( oczywiście muszą być czyste i niepołamane ! )

Niektóre dziewczyny obgryzają paznokcie i mają je strasznie poniszczone !!! to jest OCHYDNE !!!

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sama kiedyś obgryzałam i musze powiedzieć że to nic przyjemnego jak ktoś zwraca uwagę na twoje obgryzione paznokcie.miałam niemiłą uwagę kiedyś i od tego czasu postanowiłam nie obgryzać ( było to troche trudne bo to przyzwyczajenie).teraz staram sie mieć nieco dłuższe, ładnie opiłowane i pomalowane paznokce.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 17:27   

Trochę nie wyobrażam sobie, żebym mogła obgryzać paznokcie, ale i tak nie mam ich ładnych, mimo, że o nie dbam (ale napewno ich nie kocham i napewno nie są dla mnie najważniejsze). Po prostu mam brzydkie paznokcie i tyle. Są podniesione do góry, "laski" z mojej klasy na widok moich paznokci mówią "Jezu, ale ty masz obrzydliwe paznokcie" i z dumą oglądają swoje śliczne, różowe "pazurki". Eh. Czasem żałuję, że tak mam. A dziewczyny obgryzające paznokcie wcale nie są głupie, najprawdopodniej dla nich też to wcale nie jest przyjemne. Obgryzają je pod wpływem (najczęściej) stresu.
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 08 Lip, 2004 12:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie paznokcie-świentość,moja duma i moja wizytówka!Zawsze są długie,opiłowanie,pomalowane odżywką bądź po francusku!W domu mam pełno różnych zmywaczy,lakierów,odżywek,przyrządów,mojch rodizców to wkurza,ale to tylko szczegół Wink

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 08 Lip, 2004 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chomiczko a robisz coś w domu w sensie pomagasz rodzicom?????????????????
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...robie zakupy i nie raz wynosze śmieci Very Happy ,oprócz tego to jeszcze wychodze z psem i obrządzam moje zwierzaki!

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja sama obgryzam paznokcie! chcialabym z tym skonczyc ale nie potrafie, gdy widze jakiegos swojego paznokcia dłuższego od razu postanawiam go obgryźc Crying or Very sad a tak bym chciała mieć długie nie zniszczone paznokcie tak jak moje koleżanki, niewiem jak one to robię że nie obgryzają Sad a raz to jak byłam u lekarza to babka sie mnie zapytała czy oggryzam paznokcie a ja powiedzialam ze nie a póżniej wszystko sie wydało że obgryzam jak sprawdzała moje paznokcie i była plama nieiwedziałam co powiedzieć Surprised byłam cała zielona, a teraz prosze podajcie mi metody nie obgryzania paznokci bo zapadne sie pod Ziemie, musze z tym skoczyc ale to nie takie proste !!!!!!!

Numer Gadu-Gadu
9297757
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kup sobie preparat "przeciwko obgryzani paznokci" np. w AVONie kosztuje około 20 złotych. Polega to na tym, ze gdy pomalowane tym paznokcie (wyglada to jak odżywka do panokci) zaczniesz obgryzać poczujesz jaies piczenie czy cos w tym stylu - obgryzac ci sie odechce bo to nic miłego, takie pieczenie. Nie wiem dokładnie jaki to smak bo sama nie obgryzam paznokci, ale znam taka jedna dizwczyne któa miała ten preparat ( włąsnie z Avonu) pomogło jej. Juz nie obgryza panokci.

Ja mam taki problem, że mimo to że NIE OBGRYZAM PAZNOKCI mam je starsznie słabe, rozdwają się gdy są tylko troszke dłużsże, kruszą się i musze je miec zawsze którkie bo inaczej wygladaja okropnie. Chciałabym miec dłuższe paznikcie ,ale wtedy sie szybko łamią i w ogóle. Stosuje różne odżywki, olejki, kremy do rak i pazniokcie ale to nie pmaga. Znacie jakis dobry, domowy i wypróbowany sposób??

Pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 14 Lip, 2004 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też bbgryzam... ale to bynajmniej nie ze stresu... to taki ...eee... nałóg (?) Już wiele razy kupowała różne preparaty, które miały mi obżydzić obgrzania... ale to jeden wielki kich ! To wcale nie działa...
Teraz już (od tygodnia Wink) staram się nie obgryzać, bo (zdesperowana) mama obiecała mi dac 50 zł, jeśli nie będę obgryzała i urosną mi przynajmniej 3 milimetry Wink No to siem staram Smile ale to wcale nie jest takie proste Sad
Powrót do góry
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 17:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka napisał/a:
Ja też bbgryzam... ale to bynajmniej nie ze stresu... to taki ...eee... nałóg (?) Już wiele razy kupowała różne preparaty, które miały mi obżydzić obgrzania... ale to jeden wielki kich ! To wcale nie działa...
Teraz już (od tygodnia Wink) staram się nie obgryzać, bo (zdesperowana) mama obiecała mi dac 50 zł, jeśli nie będę obgryzała i urosną mi przynajmniej 3 milimetry Wink No to siem staram Smile ale to wcale nie jest takie proste Sad

nalog?chyba raczej nawyk..... ja tam zawsze dbam o swoje pazurki, zawsze sa bardzo dludie i pomalowane i jeszcze jakies fajne wzorki sa na nich (sama se maluje Smile wszyscy mi zazdroszcza moich, jak oni to mowia "szponow".... jestem z nich dumna!!Winkbiggrin a wszkole jak mnie chlopacy wqrwiaja to ich hyc pazurkami i koniec!! i dlatego chociaz jestem mala (wymyslili mi ksywke "malutka") to sie mnie boja... no moze raczej moich pazurkow biggrinSmile;P

Numer Gadu-Gadu
9596579
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 20:24   

Po co obgryza się paznokcie? Rolling Eyes
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewcia ... do tego są specjalne kremy ... Ale są drogie .. ja mam taki krem ... Z firmy AVON . Ale skutki daje ... A co do tych rozdwojonych koncowek ... moja mama mowi ze to przez to ze paznokcie się obcina a nie piłuje ... Ja chyba tez tak uwazam ... i dlatego piłuje ... Ci tez radze ... Smile
Powrót do góry
Ewcia (niezalogowana)
Gość
PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 21:18   

ja zazwyczej piłuje, czasem tlyko obcinam, ale to bardzo rzadko.
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 10:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja o swoje pazury za bardzo zadbać nie umiem Smile kiedyś obgryzałam również, ale na lekcji mi nauczyciel zwrócił uwage, powiedział do mnie-smacznego-i takiego wstydu sie najadłam ze to mogło raz na zawsze! Very Happy Nie lubie mieć ich długich bo jakos nie umiem im nadać ładnego kształtu zeby na prawde wyglądały ładnie, dlatego najczęściej mam króciutkie bo tak najprościej Smile W zasadzie kazdy paznokieć jest tak jakby inny....jeden bardziej kwadratowy, drugi prostokątny, ten bardziej owalny i jednemu nadam kształt który mu pasuje to drugiemu nie pasuje i jakos nie potrafie sobie z nimi poradzic Smile

aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mi sie nie dobrze robi jak widze że ktoś (kogo znam) obgryza paznokcie a ja musze mu na powitanie podać ręke !!! OCHYDA !!! Puke

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu