Otóż nie wiem dlaczego nie mogę pisać na Trudych Pytaniach więc napisze tutaj i proszę o przesiesienie do Trudnych Pytań Otóz
Mam kolegę który mnie kocha Ja go też. Ale gdy zadałam mu pytanie czy chce być dla mnie kimś więcej a nie kolegą powiedział że nie chce bo jedna dziewczyna opowiada że Wojtek to jej chłopak, chętnie by był moim ale on myśli tylko o swoich kolegach co powiedzą, Nie wiem co mam zrobić bo go Kocham
Hmm.. wiem że łatwo mi to będzie powiedzieć, ale narazie daj sobie z nim spokój, bo jeśli patrzy na to co powiedzą koledzy a nie to co on myśli to moim zdaniem znaczy, że jeszcze nie dojrzał do tego żeby z kimś być. Poczekaj troche.. może niedługo zmądrzeje.. i może ty niedługo też spotkasz kogoś wyjątkowego kto nie będzie zwracał uwagi na innych i bez względu na nich będzie chciał z toba być.
Weronika, Ty mówisz to trochę zbyt pochopnie...Tak naprawdę do żadne zWas jeszcze nie przekonało się, co znaczy słowo KOCHAM. Zgadzam sie z poprzedniczką-jeśli on nie chce z Tobą chodzić bo boi się, co powiedzą koledzy, no to naprawdę lepiej jeszcze troche zaczekać.
Mróweczka