| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Woodstock 2004
Autor Wiadomość
czarny_krzysiek Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 15:24   Woodstock 2004 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wybiera się może ktoś z was na przystanek woodstock 30-31 lipca do Kostrzyna?? Ja jadę z bratem, uważam że to świetna impreza, dobra muzyka, dużo ludzi i fajna atmosfera. jeśli ktoś jeszcze jedzie to możnaby zrobić jakiś mini-zlot forum.

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 15:29   

Chcialabym... Ale akurat trzyudziestego ierwszego jad na kolonie, a poza tym rodzice i tak by mi nie pozwolili. Niedawno matka ze lzami w oczach powiedziala, ze nie chcialaby, zeby ktos z nas kiedy kolwiek na to jechal, jak leciala w telewizji informacja. Idiotka Confused
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mój brat z kuzynami jezdzi już od 3 lat na woodstock i jakoś nigdy nic mu się nie stało, nie okradli go ani nic, więc moi rodzice sie nie boją i puscili mnie teraz z nim. Bo to wcale nie prawda że woodstock to siedlisko sekt i narkomanów (wszystkiego pilnuje policja itp) tylko pszede wszystkim fajna zabawa i naprawde fajna muzyka za darmo.

_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja nie lubie tego Confused jak dla mnie jest do troche debilne i nie podoba mi sie ten cały.. "przystanek woodstock"... Shocked

Numer Gadu-Gadu
2419438
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na pewno lepsza impreza od takich blak ajd pisów czy jeden osiem elów ! Tyle ze mnie takie klimaty nie ciagna ja wole co innego Wink . A co do grzeszczulki to te twoje blak ajd pis jest glupie. Nie wiesz co to jest a juz mowisz ze to "debilne".

Numer Gadu-Gadu
4557715
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiscie nie nawidze tego. NAwet gdybym chciała rodzice za nic w świecie by mnie nie puścili po tym co zobaczyli w telewizji..była relacja z całej tej zabawy..nagrali kamerą co tam sie wyprawia..byli pokazani ludzie podczas ćpania...i potem taką naćpana dziewczyne wykorzystywali męzczyzni..pięciu na jedną...pokazywali co jjej robili..wole nie mowic bo to bylo obrzydliwe...ale ona była nacpana i sie dawała...ludzie tam niesamowicie duzo pili, bluzgali a muzyka to leciała taka bardziej podobna do zgrzytów niz do muzyki..no ale nic..wątpie czy policja tego tak dobrze pilnuje skoro takie rzeczy sie tam wyprawia...no ale kazdy inaczej spostrzega dobra zabawe..jesli ktoś chce się upić, zaćpać a potem uprawiac zbiorową orgie to proszę bardzo na woodstock..oki..mozna troche wypic i sie dobrze zabawic ale bez przesady! tego co tam to jeszcze nigdy nie widziałam...przesada..i to nie mała...myslcie co chcecie ale moje zdanie jest takie jak napisałam..jedna wielka rozpusta...moze to nie jest na calej tej zabawie tak..nie wiem..moze to gdzies za kulisami gdzie policja nie widziała..nie mam pojecia ale to co bylo w telewizji to było starszne..zresztą my mielismy np. na religii oddzielną lekcje o tym woodstock całym i tez nam relacje puszczali.

Numer Gadu-Gadu
730730
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O kurde myslalam ze to przyjjazniejsze Rolling Eyes . Jednak blak ajd pisy sa lepsze sorki Gzreszczulka mialas RACJE!

Numer Gadu-Gadu
4557715
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Luna napisał/a:
O kurde myslalam ze to przyjjazniejsze Rolling Eyes . Jednak blak ajd pisy sa lepsze sorki Gzreszczulka mialas RACJE!

KAzdy oczywiscie moze miec wlasne zdanie..ja kiedys tez myslałam ze to jest OK itp..ale po tym reportarzy w telewizji to ble...niedobrze mi sie robi :/ No ale to ze ja mam takie zdanie a nie inne to nie znaczy ze pod moim wplywem musisz zmieniac swoje zdanie! O nie! kazdy ma prawo do wlasnego Wink

Numer Gadu-Gadu
730730
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak mówisz gościówa, wszędzie znajdziesz ludzi z sekt, ludzi którzy ćpią piją i uprawiają wlny seks czy gwałcą innych,.

Sama chcialabym pojechać jednak ejstem jeszcze troche zamłoda, mój brat ma 18 lat a rodzice (ojciec) nie chcą go puścić, urywa się z domu żeby pojechać, kiedy tylko bede miala 18 lat robie to samo bo wiem że mi nigdy nie pozwolą jechać

Numer Gadu-Gadu
2891618
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dla mnie wszystko to co pokazują na tych katolickich filmach jest zbyt wyolbrzymione. To oczywiste ze jak jedzie 400 tys osob na koncert to kilkanaście sie upije czy naćpa, bo nie da sie upilnować tak ogromnego koncertu, ale przecierz na każdym blokowisku siedzą pod klatkami codziennie naćpani skejci i dresiarze co przeklinają, a na dyskotekach głupie panienki dają sie facetom wykorzystywać, tak jest wszedzie. Pewnie dlatego tak wszyscy nie lubią i oczerniają woodstock bo tam jeżdżą punki i metalowcy, a kościół katolicki jest nietolerancyjny. Pozatym na woodstocku są prowadzone akcje przeciwko narkotykom. A muzyka jest jak dla mnie jedyna w swoim rodzaju, zagra Armia, Dezerter, Uliczny Opryszek Oj, T-Love i wiele innych fajnych kapel, jeśli komuś kojarzą się one ze zgrzytem to ten ktoś nie ma sluchu albo jest różową panienką. Właśnie grzeszczółka powiedz dlaczego uważasz woodstock za debilny, chociaz jesli sluchasz black eye peace to pewnie jesteś taka pusta, modnie ubrana panienka jakie mam w klasie. A ty luna nie zmieniaj opini pod wpływem slow kogoś kto się kompletnie nie zna.
Anarchia i Pokój!!
ps- wydaje mi się też że rodzice nie chcą puszczać dzieci na woodstock bo nie są one godzne zaufania, moi rodzice wiedza ze to ze ktos tam cpa to nie znaczy ze ja będę, no ale jak ktoś sobie wyrobil inną opinię w domu to juz nic sie nie poradzi.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no niby ja mam u rodziców zaufanie.. mój brat też, puszczają go na kilkudniowe wypady ze znajomymi itp. ale starszy za żadne skarby nei chce pozwolić mu jechac, choć on prosi go o to od dobrych kilku tygodni/miesiecy.., jeżeli moj brat pojedzie ja już bede miała łatwiej, szybciej przekonam rodziców do tego żeby pozwolili mi jechac...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 17:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czarny Krzysiek.tak sie składa że każdy ma prawo do własnego zdania.
Moi rodzice mi ufaja ale wolą być ostrożni i mysle że nawet nie mam o co pytać..gdybym sie spytała czy moge jechac chybaby mnie wyśmiali...i to wcale nie o to chodzi ze sobvie wyrobiłam u nich taka opinię...bo staram sie ich słuchac i nigdy nie podwrzałam ich zaufania. A jesli chodzi o zgrzyty...ehh....ja lubire ciężka muzyke ale nie wiem czy tamto można było nazwać muzyką...to było przesadne..ale to akurat mniejsza z tym bo kazdy ma własne zdanie o muzyce. Poprostu nie chce tam jechac bo po co..nie lubie takich klimatów i uwarzam ze tam jest niebezpiecznie i większosc osób tam zebranych to menele. Ale to moje zdanie. I wcale nie oczerniam tej zabawy ze względu ze tam są metlowcy i punkowcy bo wygląd zewnetrzny nie ma dla mnie znaczenia i szanuje każda subkulture...mójchłopak jest metalm i nie mów o mnie że jestem różową barbie bo mnie nie znasz, wcale taka nie jestem i nie chce być. To tyle...mama własne zdanie i go nie zmienie.

Numer Gadu-Gadu
730730
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
i większosc osób tam zebranych to menele.

masz pretensje że sugeruję że możesz być różową panienką(bo większość dziewczyn które w taki sposób jak ty mówi są nawet jeśli nie różowe z wyglądu, to z duszy i myśli jak najbardziej, stad moje skojarzenia), a sama oceniasz 400 tys osob co się tam bawią jako meneli. Chcesz tolarancji to sama ją reprezentuj.
A tak wogle to wiesz co to za dźwięk zgrzyt?? To jak stara furtka skrzypi albo jakaś maszyna, ale brzmienia dobrych zespołów bym do tego nie poruwnał. Piszesz że masz chłopaka metala- wiec napewno kojarzysz takie nazwy zespołów jak acid drinkers czy hunter i bynajmniej zgrzytem one nie są.
Po to jest forum żeby dyskutować, ja widze woodstock z perspektywy opowiesci osob które tam były i widziały na własne oczy(brat, siostry, kuzyni) a nie tylko obejrzalem jakis program z telewizji katolickiej, gdzie każdy może zrobić montarz albo pozmieniać sceny.

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wróciłem kilka godzin temu z woodstocku, ten kto się naoglądał katolickiej tv i bzdury gadał jest głupi i nie wie jaka tam jest swietna zabawa. Były genialne koncerty (szczególnie dezerter, hey, tlove i armia) oraz mnostwo fajnych wydarzen,pozytywnych ludzi, fajnych dziewczyn(nie wiedzialem że takie fajne i prawdziwe punkówy istnieją) i generalnie swietnie. Wszyscy przeciwnicy, rozowe głupie panienki itp niech spadają, woodstock to jest ziemia obiecana i najlepsza zabawa na swiecie, a za rok będzie jeszcze lepiej!!
ANARCHIA I POKÓJ!!!

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do tegorocznego woodstocku ogladałam wyłącznie w telewizji, bardzo podobła mi się koncert Hey.

Z relacji znajomych wiem że było świetnie, mój brat przyjedzie za kilka dni i sam mi opowie, w przyszłym roku jade sama, i domyślam się ze będę się zajbwiście bawić, tak jak to ujął mój kumpel "...tego nie da sie opisac to trzeba przeżyć" oraz"...to bylo poprostu czyste szalenstwo (...) mozna sie poczuc jak czlowiek wyzwolony" co z tego że na woodstock ucieknę z domu, moi rodzice są tak ciekawie do tego przekonani że tam jest bezpiecznie (choc utwierdzam ich w tym od bardzo dawna) że nie chcieli puścić mojego 18 letniego brata, u mnie gorzej będzie z powrotem do domu... no ale cóż, czego się nie robi dla tych 72 godzin zabawy....

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu