Wysłany: Czw 22 Lip, 2004 11:36 czy to jest normalne???
Mam już 13 lat wszystkie moje koleżanki mają jakieś sympatie.Spodoba im się chłopak na przystanku autobusowym czy w szkole albo na urodzinach jakiejś koleżanki. Moja najbliższa przyjaciółka zakochała się w chłopaku już od 3 lat on jest od niej o 4 lata starszy ale wszystko jest na dobrej drodze. Natomiast ja też chciałabym spotkać kogoś na kim by mi zależało ale jakoś nie mogę jeszcze w nikim przez te kilka lat się nie zakochałam.
Czy to jest normalne że wszystkie moje koleżanki mają sympatię a ja jeszcze nikogo nie spotkałam kto mógłby być moją sympatią?
Jest to całkowicie normalne! Masz większe wymagania od innych dziewczyn, ale nie szukaj księcia z bajki . Poza tym moze to jest zwiazane z tym ze jeszcze na cos takiegho nie jestes przygotowana .
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 22 Lip, 2004 14:26
jasne, na pewno za neidługo spotkach takiego chłopaka co tylko na sam jego widok, albo przy pierwszej rozmowie będziesz chciała wziąśc go do domu i schować w szafie żeby nikt ci go nie ukradł, ja już wiele razy miałam różne sympatie (nie wiadomo czemu zawsze około 3 lata starsze, czyli ja mam 14 oni 17) każdy musi do tego dorosnac =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
baaa! oczywiscie ze normalne inne dziewczyny poprostu mają, ale nie wiadomo czy ten związek bedzie sie trzymał kupy. Nie szukaj miłości na siłe... ten rycerz który cie pokocha sam do ciebie przyjdzie gdy bedzie pora
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
No jasne ze znajdziesz sobie napewno kogos!! Ja tez baaaaardzo adko sie zakochuje....ba nawet bardzo zadko kto kolwiek mi sie podoba..poprostu jestem wybredna ale na kazdego przyjdzie czas! moze gdzies blisko ciebie jest taki chłopak ktory o tobie sni po nocach ale do tej pory nie zwracałas na niego uwagi? Zreszta nie szukaj ideałów bo tkakie nie istnieją! A i uwazaj bo teraz sa wakace a podobno wtedy jest sie bardziej podatnym na miłośc...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."