Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 15 Lip, 2004 21:23
A jak myślisz? Masz dwa wyjścia:
a) zagadać do niego(może macie podobne ainteresowania),dowiedzieć sie o numer gg, komórki itp.
b) siedzieć bezczynnie w końcu to wstyd gadać z chłopakiem.
Na pewno aby zwrócić na siebie jego uwagę trzeba zacząć działać. Może Ty także jemu się podobasz? Zagadaj do niego.
Moze ty tez mu sie podobasz? nie mozesz siedziec bezczynnnie..mozeon zastanawia sie wlasnie teraz tak jak ty..co ma zrobic zeby zwrocic na siebie twoja uwage? podejdz do niego i zagadaj ....jesli sie wstydzisz to chodziaz podejdz i spytaj sie ktora godzina a potem moze rozmowa sama sie rozkreci...a jesli mu sie podobasz to bądz pewna ze nie poprzestanie na godzinie...moze sam bał sie do ciebie zagadac ale kiedy ty zrobisz pierwszy krok to pojdzie juz z górki.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
PÓŹNIEJSZE DZIAŁANIA (po wykonaniu pierwszego kroku poznania się!!!) Jeśli chcesz go poderwać :
w nowym roku szkolnym , poproś go o pomoc . Jeśli masz plastyke, podejdź do niego i powiedz "porzyczysz mi (np.)kartkę z bloku?" . Albo jeśli ten chłopak jest dobry z matmy albo przyrody , podejdź do niego i powiedz "nie rozumiem tego, czy mógł byś mi to wytłumaczyć" . Powinno się udać , jeśli ci odmówi niech żałuje że nie chciał poznać FAJNEJ dziewczyny ...
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...