| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Koleżanka??
Autor Wiadomość
Marlok Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 07:16   Koleżanka?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam koleżankę którą BARDZO lubię,ona też mnie BARDZO lubi........ale istnieje pewien chłopak który myśli że ona się w nim zakochała.Cały kłopot jest w tym ŻE NIE WIEM czy on ma rację czy nie.CO MAM ROBIĆ!!!!???? Love ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Czy to jest przyjaciółka...czy ktoś więcej????
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 12:50   Boshe .... :/ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to masz problem ... Jesli to jest twoja dobra kolezanka to mozna powiedziec nawet ze przyjaciolka ... Jesli by sie w nim bujnela to by to było widać ... np. cieągle by sie na neigo gapiła itp. ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 12:52   ups ;p Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszaaaaam ;p Myslałam ze jestes dziewczyną ... Sorry Razz ja mam problemy z czytaniem nickow ;p Prosze nie patrzec na tamtą odp. ;p
Powrót do góry
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najpierw sobie zadaj pytanie czy tobie OPOWIEDNIO na niej zależy a do piero potem moge coś doradzić

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 19:12   

Pogadaj z nią, aby dała jasno do zrozumienia tamtemu chłopakowi. Wtedy przestanie myśleć Wink No i rywal z głowy biggrin

Pozdrowienia Razz
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łatwo poznasz,czy ona coś w nim widzi. Narazie nic nie mieszaj-możesz stracić przyjaźń z nią...A przyjaźnią to myślę,że można to nazwać Wink Ciesz się,że masz tak wspaniałą przyjaciółkę. Nie musicie ze sobą chodzić. A jeśli będzie chciała chodzić z tamtym to niestety nic na to nie poradzisz. Każdy ma inny gust-jeśli chce z nim być to niech będzie. Z tego powodu raczej nie zerwie przyjaźni...A jeśli tak to nawet nie była warta słowa "przyjaciółka".

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:53   ...

Najpierw pogadaj z tym chłopakiem i spytaj się go czy on ja naprawdę BARDZO lubi Razz a później pogadaj szczerze z przyjaciółką którą BARDZO lubisz lub poprostu jeśli ci na niej zależy to powiedz jej że ja kochasz i czy zostanie twoją dziewczyną Love zanim pierwszy zrobi to ten inny chłopak. Bo jeśli się naprawdę tak BARDZO lubicie to chyba się kochacie no nie?? Love Love Love

PS kup jej ładny kwiatek Kwiat Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu