Mam koleżankę którą BARDZO lubię,ona też mnie BARDZO lubi........ale istnieje pewien chłopak który myśli że ona się w nim zakochała.Cały kłopot jest w tym ŻE NIE WIEM czy on ma rację czy nie.CO MAM ROBIĆ!!!!???? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Czy to jest przyjaciółka...czy ktoś więcej????
No to masz problem ... Jesli to jest twoja dobra kolezanka to mozna powiedziec nawet ze przyjaciolka ... Jesli by sie w nim bujnela to by to było widać ... np. cieągle by sie na neigo gapiła itp. ;]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 02 Sie, 2004 15:08
Łatwo poznasz,czy ona coś w nim widzi. Narazie nic nie mieszaj-możesz stracić przyjaźń z nią...A przyjaźnią to myślę,że można to nazwać Ciesz się,że masz tak wspaniałą przyjaciółkę. Nie musicie ze sobą chodzić. A jeśli będzie chciała chodzić z tamtym to niestety nic na to nie poradzisz. Każdy ma inny gust-jeśli chce z nim być to niech będzie. Z tego powodu raczej nie zerwie przyjaźni...A jeśli tak to nawet nie była warta słowa "przyjaciółka".
Najpierw pogadaj z tym chłopakiem i spytaj się go czy on ja naprawdę BARDZO lubi a później pogadaj szczerze z przyjaciółką którą BARDZO lubisz lub poprostu jeśli ci na niej zależy to powiedz jej że ja kochasz i czy zostanie twoją dziewczyną zanim pierwszy zrobi to ten inny chłopak. Bo jeśli się naprawdę tak BARDZO lubicie to chyba się kochacie no nie??