Niewiedziałam gdzie ten temat dac to dam tu . Ostatnio cos mnie w srodku buzi zaczelo boleć ... Sprawdziłam to a tam bylo takie jakby w krztałcie jajka i było białe ... Jesli wiecie co to moze byc to prosze pisać . I co zrobic zeby mi to zeszło , bo jak jem to mnie to boli .
Ja mysle że jeśi to jest jajowate, białe i boli to jest to AFTA...żeby to zeszło należy to smarowac AFRINEM albo innymi sepecyfikami przesznaczonymi do tego rodzaju dolegliwosci..ale polecam AFRIN bo sama go używałam i pomaga po paru dniach..mozesz go dostac w kazdej aptece i jest dosc tani..buleteczka kosztuje pare złotych...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
moze sie poprostu ugrysłas niechcąco,albo jest to ropien.pozdrawiam
_________________ Twój wzrok blady, zamglony,
miłością obdarzony
Jak marzenie niespełniony,
wciąż oddalony i zaćmiony
Niczym szczyty górskie
zaśnieżony, zaciekawiony
Naprawdę inny, wyjątkowy..
po prostu w moje serce złowiony
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 23:39
To się chyba żabka zwało, robi się to kiedy weźmiesz przez przypadek coś brudnego do ust... miałam kiedyś taki żel na to, bo po obozach czasem miewałam żabkę. Nie bój się zniknie za niedłogu, a jak nie to idź do lekarki i popros o jakieś lekarstwo.