móc czy nie móc oto jest pytanie...
móc to morzesz ale zadaj sobie pytanie czy jest sens, czy taka mała "przygoda" jest dla ciebie. Jeżeli uważasz że nie zaszkodzisz tym ani jemu ani sobie to OK chodżcie sobie i będzie wporzo.
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Jeśli ten chłopak naprawdę Ci się podoba i lubisz go, to nie owinnaś się wahać. Nawet, jeśli ten związek będzie trwał krótko. Ja w zeszłe wakacje podjęłam "przeciwną" decyzję i teraz bardzo, bardzo tego żałuję...nie mogę przestać myśleć o tym chłopaku... :cry:
Eileen Gość
Wysłany: Pon 26 Lip, 2004 17:16 ?
ej ale ten "letni facet" ....to chodzi o jakiegoś geja czy chłopaka poznanego na wakacjach...?
Mysle ze nie o jej chodzilo, wydaje mi sie ze chodzilo tutaj o osobe pelnoletnia
A dlaczego niby nie mozesz, zawsze mozna jesli Ty go kochasz on Ciebie rowniez, odwzajemniacie swoje uczucia to co stoi na przeszkodzie jesli mialas na mysli letni i jesli chodzi o to co napisalem na poczatku rowniez nie ma zadnych przeszkod.
Aaaaa .. ;D . Facet letni .. Ale to sie mowi pełnoletni .. ja jeszcze nigdy nie słyszałam zeby ktos na pełnoletniego mowił letni .. ;p . Hm .. ? czy mozesz z nim chodzic ? Chodz se z kim kcesz , ale ile ty masz lat ? no zebys tylko nie miala 13 lub 4 ( i mniej ) . Lepiej znajdz se chlopaka w twoim wieku jesli jest bardzo duza roznica wieku .. tak Ci radze ;]