Miałam chłopaka przez jeden dzień potem uznalam ze mozemy byc przyjaciółmi bo go nie kocham to po co byc ze soba..a on nagadal cos wszystkim ze sie ze mna lizał i objety ze mna tanczył a to kłamstwa i nie prawda!! mam ochote go zabić wszyscy teraz tylko do mnie a co tam bylo a co a co robilas a ja wszystko slyszałem/am zabije gołymi rekoma . Co ja mam zrobić :/
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 22:12
Nie trzeba od razu kogoś kochać,żeby z kimś chodzić ale nie można Go oszukiwać, nie kłamać na siłę,że się go kocha. Chłopak po prostu wkurzył się,nie zniósł takiej PORAŻKI i zaczął się mścić....Tacy zazwyczaj są chłopacy w tym wieku jak dziewczyna z nimi zerwie....
Hmmm.....
Poradziććć...
Zrób tak: tą burze w okół siebie przeczekaj a jak ktoś się ciebie będzie o to wypytywał to SPOKOJNIE tej osobie wytłumacz
dodatkowo porozmawiaj z tym chłopakiem ale bez emocji najpierw spokojnie a dopiero po dłuższej chwili przejdz do wrzasków
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Sie, 2004 11:00 ...
Predewszystkim musisz porozmawiać z tym chłopakiem i mu wytłumaczyć... a co to już sama chyba wiesz... I nie rób mu krzywdy!! I żeby nikt juz cie nie obgadywał to najlepiej niech ten chłopak rozwiąże ten problem bo on go zaczął, tylko trzeba go do tego namówic... np. Jeśli jestem mężczyzna z jajami to rozwiąż ten problem!!