| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
pomóżcie
Autor Wiadomość
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 07:58   pomóżcie

Za niedugo wyjeżdżam na obóz nad morze , no i właśnie tu sie zaczyna mój problem . Mam prawie 15 lat , ponad 160 cm wzrostu , ważę tak mniejwięcej 46 kg . Wszyscy twierdzą że jestem szczupła i to aż zabardzo !! Może i to prawda ale dlaczego mój brzuszek nie jest płaski !! Napewno nie dlatego że dużo jem bo ja prawie nic nie jem :P Więc co ze mną jest nie tak ?? Moja koleżanka twierdzi że osoby szczupłe i niskie nigdy nie będą miały płaskiego brzucha . no ale nawet jakby to jak ja mam ubrać np. krótką bluzke , albo spodnie biodrówki no i rzecz obowiązkową nad morzem czyli strój kąpielowy !! Pamiętam że rok temu jak byłam nad jeziorem , ubrałam strój i ktos złośliwy popatrzył sie na mnie i spytał : który to miesiąc?? Mówie wam jaka byłam wściekła !! postawnowiłam sobie że nigdy więcej nie założe nic takiego żeby było widać mój brzuszek . Ale hehe chyba będe troche dziwnie wyglądać na plaży w spodniach :? Prosze pomóżcie mi !! Co mam zrobić !!?? Obóz już za niecałe dwa tygodnie !! I chyba nie pojade jednak =[
Przejdź na dół
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 08:35   Ojej Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To musisz mieć ogromny brzuch skoro ktoś powiedział Ci w ktorym miesiącu jestes Wink ale nie martw sie...
Najlepiej rób codziennie po 50 brzuszków, to pomaga Exclamation Exclamation Exclamation
a jak chodziesz to wciągaj brzuch, jak będziesz chodzila często z wciągniętym napewnio Ci sie unormuje Wink

Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9297757
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ćwicz, ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz !!!! gdy tylko znajdizesz chwilke to rób brzuszki lub co innego, ale napinaj mięśnie brzucha. Wciągaj brzuszek - w koncu wejdzie ci to w naeyk, tak jak mi hehe...
A to nieprawda ze osoby szczupłe nie moga miec płąskiego brzucha. Znam wiele takich osób i jakos maja płąksi brzuszek. Ja tez kiedys byłam chudziutka i miałam płaski brzuszek.
Powtarzam jeszcze raz ćwicz gdzie tylko możesz, a przynajmniej 30 minut dziennie.

Trzymam kciuki za Twój brzuszek

Pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
Stasiu
Gość
PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 14:14   

Zaakceptuj swój wygląd. Taka jesteś i taka będziesz. Jednemu się to nie podoba a innych zachwyci się twoim brzuszkiem. Nie ma na świecie ideałów a w gazetach oszukują i retuszują zdjęcia. Pewnie jesteś piękna i niejeden chłopak chciałby z tobą sie przyjaźnić.
Powrót do góry
angel of berlin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

osoby niskie mogą mieć spokojnie płaskie brzychy. popatrz w lustro i spróbuj zobaczyc siebie taką jaką chceszz widzieć.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 10 Lip, 2004 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szanowna autorko pierwszego postu:
Chyba powinienem być zły. Ty dobrze wiesz, dlaczego. Tym razem jest lepiej, ale niewiele.

lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu powinienes byc zły Question Confused

Numer Gadu-Gadu
9297757
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie... też mnie to interesuje ... ?
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nio mnie tez to ciekawi...
kurcze kobirty to chyba zawsze takie cikawskie nie?? Deg wyjaśniej nam, proszę...

pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 13:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny- a nie domyślacie się? Wink

Czy Wy nie przesadzanie? Jaki topic odwiedzę to "jestem za gruba", "mój brzuszek", "nie mogę chodzić, taka jestem gruba...( Mr. Green )" Rolling Eyes

A ten kto się zapytał "który miesiąc?" to...ma problem. A co on jest niby idealny? Pewnie kościotrup i tyle Rolling Eyes

A szczerze mówiąc ja wolę mieć brzuszek niż mieć samą skórę i kości. Ale jestem jaka jestem i nie chcę się zmieniać. Odchudzanie się z powodu za dużego brzuszka jest bez sensu. Pewnie jesteś w wieku dojrzewania. To normalne,ze wtedy "brzuszek" sie pojawia. Najlepiej zostaw to tak jak jest. Kiedy będziesz starsza lepiej Ci będzie go "zrzucisz". Teraz możesz tylko pokomplikować sprawę.

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 23:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

OK. To trochę wyjaśnię.
Ja po prostu wiem, kto napisał pierwszy post. To jest osoba, która często zagląda na forum.
I często narzeka na te same problemy Wink.

Nie pytajcie mnie kto to jest, bo i tak nie napiszę.

ja...
Gość
PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 18:12   

Chuda,a gruby brzuszek?? To może być efekt jojo!!!!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pozbyłam się wszelkich złudzeń. To z resztą widać na pierwszy rzut oka.

I proszę Was,jeśli się domyślicie nie piszcie tego na forum. A forumowiczka ta jak zwykle przesadza.... Rolling Eyes

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Pozbyłam się wszelkich złudzeń. To z resztą widać na pierwszy rzut oka.

I proszę Was,jeśli się domyślicie nie piszcie tego na forum. A forumowiczka ta jak zwykle przesadza.... Rolling Eyes

Ja chyba tez wiem o kogo chodzi....
---->
Do ja: To raczej nie jest efekt jojo..niektórzy mają poprostu taka budowę ciała. A często też tak bywa że bardzo szczupłe osoby sa całe chude a brzuch maja lekko zaokrąglony i wystający bo jest w nim...powietrze...nie wiem jak to się dzieje ale gdzies tym słyszałam..często dzieci w afrykańskich plemionach tak mają.

Numer Gadu-Gadu
730730
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moją mam e na dworzu gdy byla mala przezywali bomba bo miala odstający brzuszek ja mam to poniej tez mam odstający ale nie az tak...ale to normalne (chyba)

Numer Gadu-Gadu
4973663
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu