| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zmusic wloski do rosniecia :P
Autor Wiadomość
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 12:03   Jak zmusic wloski do rosniecia :P Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiec na poczatku wakacji scialoem wloski na krotko ( mialem dlugie ) no bo wiecie na obozie woda z jeziora do mycia zadko okazji do mycia i na wedrowkach nie mam wody na glowie no i chcem zeby mi odrosly bo ja uwielbiam miec dlugie Wink
I pytanie brzmi: Jak szybko wychodowac wlosy? Razz

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 14:14   

Mi szybko nawet rosną włosy. Jem raz na tydzień wycig ze skrzypu polnego (tableki), bo nie potrzebuje wiecej. A moją rdą jest to, żebyś często podcinał, nie wielkie ilości, ale trochę podcinaj raz na miesiąc na 2, bo to podobno pomaga.
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A gdzie mozna ten wyciag z czegos tam dostac?Smile
Apteka? Sklep? A moze gdzie indziej? A i ile to kosztuje?Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 16:12   

Apteka - proponuje kupić polski, to cię mniej wyniesie, niestety nie ma ceny na pudełku, a ja jej nie znam. Kupuje firmy "Aflofarm" to jest 50 kapsułek w pudełeczku
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 17:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podobno na porost włosów i na to by nie wypadały pomaga rzepa, wiec jesli chcesz mozesz spróbowac kupic odzywkę jakąś, niekoniecznie z rzepy, ale mającą działać na wzrost włosów. Najlepiej spytać sie w aptece to da Ci jakąś odżywkę, albo jakiś inny preparat Smile

Ja też zażywałam podobne tabletki, były to kapsułki ze skrzypu polnego, pokrzywy i chyba czegos tam jeszcze (tez pomagały na włosy, skórę i paznokcie) a ja zażywałam bo mi paznokcie kwitły i chciałam sie pozbyć tych białych plamek Wink

klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 00:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
A moją rdą jest to, żebyś często podcinał, nie wielkie ilości, ale trochę podcinaj raz na miesiąc na 2, bo to podobno pomaga.

Ja też tak radzę, ponieważ np. w moim przypadku(chociaż mam włosy do bioder, i raczej mi już nie urosną) trzeba podcinać końcówki, bo mi się rozdwajają i są suche. To jest tak: urosną mi np. 2 cm, skróce 1 cm. itd.itd. a widać(choć małe) efekty. Bo jednak ten cm zostaje:)

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Odpowiedz do tematu