Wysłany: Nie 01 Sie, 2004 19:37 1. BEZSENNOŚĆ... 2. PROSTATA?!
1. Jak ja nie nawidze bezsenności!!!!!!! jakoś się gorąco robi wszystko gryzie... denerwuje... i nie można spać przez kilka godzin... i bez przerwy chce się iść do WC JAK JA TEGO NIE NAWIDZE! Znacie jakieś sposoby na bezsenność ( oprócz tabletek i załatwiania się przed snem )
2. W jaki wieku można zachorować na prostatę? Bo ja jak ide do Wc to tak mi się chce ale nie umię!!
PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ NA 2 PYTANIA!!!!!!!!!!!!!
Nie bierz zbyt często leków na bezsenośc bo one szkodza na wątrobe. W moim przyadku skuteczniejsze sa zioła na bezsenność i napewno zporo tańsze i zdrowsze.
Spytaj się w aptekcach o specjalne zioła na bezsennośc..sa w takich małych zaszetkach jak herbata i wystarczy zalac wrzątkiem i wypic...ale nie gwarantuje że to ci pomoże...jednym pomaga to, innym tamto..wiadomo
Mój tata ma np. tak że w zasnięciu poamga mu...muzka. Włącza sobie często na wiczur radio albo telwizro z jakoms spokojną, cicha melodia i to go usypia..heh może tez sprubój?
A co do prostaty to najczesciej choruja na nią mężczyźni powyżej 40 roku życia.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 02 Sie, 2004 16:33
Prostaty chłopie raczej nie masz A skąd w ogóle te przypuszczenia?
Ja jak nie mogę zasnąć często myślę o czymś bardzo,bardzo długo...Albo wyobrażam sobie coś...No i pomaga .Z muzyką to też się zgodzę ale nie mogę często z tego skorzystać bo mam pokój z siostrą