| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
W jakim wieku kupiłyście sobie stanik???
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 20 Cze, 2004 18:48   W jakim wieku kupiłyście sobie stanik???

No właśnie, w jakim wieku??I jaki był Wasz pierwszy rozmiar??? Bo ja mam 11 latek i sobie właśnie kupiłam:D rozmiar: miałam króciutko 0 65 a teraz mam aa 70 :-) a Wy??
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Nie 20 Cze, 2004 20:49   

Ja dostałam 2 od przyjaciółki w wieku 11 lat(jeden 70aa ten był za mały, a drugi 70b).Wcześniej dostałam na 11 lat od siostry 75A, a w wieku 9 od cioci taki sportowy.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 20 Cze, 2004 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja żadnego stanika sama sobie nie kupowałam. Pierwszy dostałam od babci w w eiku ok. 11 lat i to był stanik A. Obecnie mam 3 staniki,ale zadnego nie noszę Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Martyna Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 20 Cze, 2004 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dostałam pierwszy stanik od mamy jak miałam 10 lat (65AA) Poźniej miałam 70AA.
Teraz mam 12 lat i mam 75AA Very Happy

Numer Gadu-Gadu
8481434
Gość
PostWysłany: Pon 21 Cze, 2004 10:27   

ja kupiłam sobie w wieku 8 lat taki koszulko stanik potem kupiłam w wieku 9 lat taki stanik tylko nie usztywniany i później w wieku 9 lat kupiłam usztywniany 75aa
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 19:26   

ja dostaBam na komunie od cioci i byBto rozmiaz 65 00 potem za rok 70aa pod choinke i terz usztywniane 75aa (wszystkie z key)
Powrót do góry
moti Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 19:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm, rozmiaru to ja nie znam, ale kupiłam sobie rok temu, teraz mam jedynkę Razz No cóż, mam 11 lat i mi cyce rosną szybko, ale to tylko dlatego, bo mam cielsko biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4359456
anulkaa
Gość
PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 18:17   

wy to macie... ja mam 13 lat i jescze nie nosze ale mama chciała mi kupic al nie chciłam na razie wystarczy mi top chociaz sama nie wiem
Powrót do góry
kasia 14latek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 14lat i nosze top. mam w szufladzie dwa staniki ale ten pierwszy jest na mnie za szeroki, a drugi jest dobry tylko za bardzo powieksza piersi i jak go sciagne to wszyscy pomysla ze se wypycham. ale mama powiedziala ze mi kupi ladny! bo tamte dwa są po niej..

cichutka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja pierwszy stanik kupiłam w wieku prawie 11 lat i był to rozmiar AA65

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja pierwszego stanika nie kupowałam sobie sama tylko dostałam od mamy ...juz nie pamietam dokładnie ale miałam wtedy około 11-12 lat i wclae mi nie zalezalo na staniku. Mama mi zaprponowala zebym nosila to zaczelam nosic..na pocztku nie moglam sie przyzwyczaic i wrecz nie chcialam go nosic bo mi bylo niewygodnie...pierwszy stanik mialam 70-0 nosialm go bardzo krótko i potem mialam 70-A a teraz mam albo duze 70-A albo małe 70-B...obecnie mam 3 staniki ale jeden jest za mały i chodze tylko w tych dwuch.

Numer Gadu-Gadu
730730
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w 4 klasie...nie wiem jaki rozmiar bo mama mi kupuje..a tak po zatym to ten temat był poruszany 1000 razy!! Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 08:17   

ja kupiłam jak miałam 12 lat.
Powrót do góry
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja obecnie mam 11 lat i nosze top;) Nie śpieszy mi się do stanka,bo raz czy dwa założyłam i...bylo strasznie niewygodnie:(
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 20:40   ...

Nie no wegług mnie to jest tak że stanik kupuje się wtedy gdy biust rośnie a nie w jakimś określonym roku życiu, jednym dziewczynom rosną jak mają 11 lat a innym jak mają 13... przynajmniej ja tak sądze bo nie jestem jakimś expertem w tych ,damskich, sprawach Very Happy
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu