mam 12 lat, jestem bardzo wysoka (mam coś pod 170) i waże 47 kg.
Od ok. roku mam białą wydzielinę ale od dzisiaj jest ona brązowa.
To raczej nie jest okres, bo przy wydawaniu moczu nie widze w nim "tego", a brzuch w ogóle mnie nie boli. Czy to oznacza że coś ze mną nie tak? Błagam o odpowiedź, bo zaraz zwariuję ;(
z tego co wiem to wszystko ok
a takie pytania sie powtarzaja dosc czesto na tym forum wiec moze przykleic jeden taki temat aby niezagracac tego forum ?
Sorki, ale ktoś napisał że brązowa może być objawem grzybicy czy czegoś takiego i już byłam bliska płaczu ale czy to oznacza że niedługo dostane okres?
No najrawdopodobniej niedlugo bedziesz miala okres -(chyba) ;p . A tak wogule ... jesli masz 170 i warzysz 47 kg. to ty musisz jesc !!!!!!! . Wyobrazam sobie jaka Ty chuda jesteś ...
kasia14niezalogowana Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:33
to znaczy ze za kilka dni (lub miesiecy) w kazdy razie juz niedlugo dostaniesz okres. prawdopodobnie za 21 lub za 20pare dni bo tyle zwykle trwa cykl. trzymaj sie. a jak dostaniesz okres to napisz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 21:54
Anezuka-przy okresie wcale nie musi boleć brzuch. Poczekaj trochę-prawdopodobnie to okres. Na wszelki wypadek noś teraz wkładki. Poza tym Anezuka zmień sobie w profilu płeć, bo wszyscy pomyślą,że jesteś chłopakiem .
ups.. a wydawało mi się że zaznaczałam że jestem kobietą - hmmm... ;D
gosc Gość
Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 16:08
ty najprawdopodobniej masz grzybice pochwy!!! tez tak miałam jak ty powiedz jaknajszybciej mamie bo moze byc coraz gorzej, pójdieszz mama do ginekologa a on da ci takie tabletki i do smarowania pochwy taka masc za kilka tygodni wysztko znow bedzie oki tak bylo u mnie :wink: